luni, 23 mai 2011

Arhanghelul Metatron: Miezul noptii in gradina


Arhanghelul Metatron: Miezul noptii in gradina

 cerc din lanuri, Olanda

sambata, 9 aprilie 2011 (ii multumim Alexandrei)



Transmis prin James Tyberonn
Salutari iubitilor, sunt Metatron , Stapanul Luminii si va salut pe toti, cu iubire neconditionata!
Maestrilor, viata voastra este o minunata calatorie de continua explorare.

Multi dintre voi sunteti familiarizati cu expresia metafizica, „Asuma-ti Puterea si stai in Adevarul tau.” Intr-adevar, este foarte bine spus, pentru ca Iubirea are nevoie de o componenta care presupune o mare forta. Atat Puterea, cat si Iubirea sunt stiinte si arte carora multi dintre voi le-au dedicat multe vieti de studiu. Ati avut vieti intregi dedicate servitutii, spre a putea invata aspectele Iubirii si, pe parcursul acestor vieti, i-ati pus pe ceilalti
mai presus de voi
si, facand asta, iubirea si pretuirea de sine au fost cumva neintelese si au scazut.


Ati avut multe vieti dedicate dezvoltarii Iubirii si dezvoltarii Puterii. Deseori ele au fost complet separate. Atunci cand aducem cele doua aspecte laolalta, trebuie ca nuantele Puterii sa fie rafinate si chiar transformate. Vedeti voi, in cursul acestui proces ar putea fi nevoie de recuperarea a ceea ce se numeste fragmentarea sufletului si de aducerea, cu mare efort, a tuturor elementelor in armonie.

Si, atunci cand cele doua segmente de Putere si Iubire vor fi integrate, va incepe un alt proces, acela de rafinare a lor iar acesta este un proces complex. Rafinarea reprezinta „Gradina Puterii si a Iubirii”si necesita distilarea extrema a cunoasterii in intelepciune.

Vedeti voi, fiecare nivel de evolutie creaza o noua paradigma
si fiecare noua paradigma aduce cu ea probleme mai complexe de rezolvat. Bineinteles ca incercarile cu care se confrunta cineva care se afla in pragul dobandirii starii de Maestru sunt mult mai diferite si mult mai complexe, decat cele din primele etape ale vietii in dualitate.

Polaritatea Iubirii si Puterii

Este prin urmare inevitabil ca, pe masura ce atingeti etapele accelerate, sa nu fiti fortati sa faceti alegeri care sunt mai putin evidente. Acestea sunt, de cele mai multe ori, alegeri foarte subtile – si care nu mai sunt evidente – intre ceea ce poate fi numit „iubire si ura” sau „bine si rau”, schimbari care fac trecerea intre Iubire si Putere. Fiecare victorie va poarta in taramuri si in dimensiuni superioare, iar paradigma polaritatii este cu adevarat diferita pentru fiecare noua etapa.

Vedeti, Iubirea si Puterea reprezinta probabil cele mai convingatoare si mai complexe lectii ale vietii. Adevarata Putere exista in interiorul harului Iubirii. Dar paradoxul aparent este ca si Iubirea, la randul ei, are nevoie de puterea vointei, pentru a o completa in dualitate.

Miezul noptii in Gradina Iubirii si a Puterii

Asadar, Maestrilor,va spunem ca, pe calea voastra avansata, fiecare dintre voi se va confrunta cu o rascruce, o alegere definitorie si, in acelasi timp, subtila a directiei, care va va conduce fie inainte, fie inapoi la rascruce. Nu este o alegere simpla intre bine si rau, ci, mai degraba, o alegere intre Puterea iluzorie si adevarata cale a Iubirii. Si astfel de foarte, foarte multe ori, calea iluziei este aleasa cu mult inainte de a realiza ca alegerea a fost facuta. Asta se intampla, deoarece un element potrivit pentru un anumit nivel al cresterii, odata incheiat acel nivel, nu mai reprezinta neaparat elementul cel mai potrivit pentru urmatorul nivel. Au existat, cu siguranta, anumite situatii in care alegerea de a dezvolta puterea vointei a reprezentat alegerea corecta. A fost atunci vorba despre o alegere intre „adevarat si fals”, dar acum testele devin mult mai complexe. Sunt intrebari cu mai multe variante de raspuns – si toate variantele contin o parte din adevar. Dar numai una contine intregul Adevar.

Inceputul lui 2012 se apropie vertiginos – ceasul al unsprezecelea, ce precede miezul noptii dinaintea diminetii iluminarii. Este miezul noptii, in Gradina Iubirii si a Puterii.

Pe calea Inaltarii, rascrucile care apar nu sunt intotdeauna alcatuite din doua drumuri. O singura cale se poate ramifica prin mai multe rascruci – si niciuna dintre acestea nu este clar marcata. Prin urmare, multi dintre voi, cei aflati pe cai avansate, aveti serii de vieti (in interiorul hologramelor timpului multidimensional), care urmaresc un scop precis, legat de studiul aprofundat al Iubirii si Puterii – fie una, fie cealalta. Aceste vieti pot deveni secvente de experienta diferita si complet separata, a celor doua aspecte – si multi dintre voi au acum sarcina de a unifica cele doua elemente, in ultimele etape ale procesului de evolutie prin invatare.

Cu alte cuvinte, exista incercari separate, pe pacursul unor vieti intregi, de a invata sa creati in mod responsabil Puterea, care se desfasoara in paralel pe doua directii – una dedicata invatarii Iubirii si cealalta dedicata invatarii Puterii. Deseori, acestea se desfasoara pe cai ale sufletului atat de diferite, a caror expresie si traire pamanteasca contrasteaza atat de puternic, incat poate aparea – si chiar apare – ceea ce numim fragmentarea sufletului. Spre pilda, multi dintre voi au avut o serii de vieti „in sutana”. Vieti intregi de serviciu in radurile calugarilor, al calugaritelor sau preotilor, in care accentul a fost pus pe invatarea smereniei si a beneficiilor obtinute din faptul ca i-ati servit pe ceilalti, intr-un mod deschis si plin de iubire.

In acelasi timp, aveti si o serie de calatorii in care ati explorat puterea, lucru exprimat in cu totul alt fel – calatorii in care ati detinut pozitii importante de conducere. In aceste vieti ati fost domnitori, ati avut pozitii de frunte in guvern sau in comert, ati fost membri ai unor dinastii conducatoare si oameni cu o imensa avere comerciala.

Un aspect foarte interesant al filtrelor dualitatii il constituie faptul ca expresiile personalitatii voastre, in cele doua cazuri, pot fi atat de diferite – si in mod evident, contrastante – incat are loc o separare constienta a polaritatii intre cele doua moduri de viata. Lucrurile stau oarecum la fel, chiar daca scopul urmarit este diferit, in cazul calatoriilor voastre in corp masculin/feminin. Oamenii au tendinta sa considre ca majoritatea vietilor lor sunt fie barbati, fie femei. Cei mai mulţi barbati nu recunosc sau nu fac legatura cu numeroasele vieti pe care le-au trait in corp de femeie – si la fel se intampla cu femeile. Aceasta constituie o a treia forma de separare.

Asadar, aceasta diferentiere apare, chiar si mai puternic, in secventele de vieti in care invatati reponsabilitatea Puterii si nuantele Iubirii. Ambele experiente sunt atat de bogate, incat, pentru desfasurarea acestor doua lectii aflate la poli diferiti, se aleg tipare complet diferite – atat pentru mediul inconjurator, cat si din punct de vedere astrologic, intre cele doua aspecte deschizandu-se o prapastie sufleteasca, ce trebuie depasita, pentru a le putea unifica.

Vieti de servitute si vieti de invatare a Puterii

Asadar, dupa cum am spus, deoarece aveti cu totii nevoie sa invatati cum sa iubiti – si, in acelsi timp, cum sa creati in mod responsabil – voi va planificati si aveti siruri de vieti cu totul separate, in conditii speciale, dedicate Puterii sau Iubirii si in care studiul si experienta principala pot ajunge sa fie atat de diferite, incat cele doua aspecte devin cu totul polarizate.
In unele cazuri, personalitatile din fiecare evolueaza atat de diferit, incat aparent, in cadrul hologramelor multidimensionale ale vietilor voastre, are loc ceea ce poate fi numit fragmentarea sau polarizarea sufletului.Unii dintre voi pot fi de-a dreptul socati de extremele atinse. Multi dintre voi, aflati in context spiritual, ar simti repulsie fata de expresiile personalitatii pe care le-ati trait, atunci cand ati avut de invatat puterea – si invers. Astfel se „fractureaza”sufletul... cu toate acestea, toate fragmentele trebuie armonizate, „recuperate” si reconciliate in armonia sufletului. Trebuie ales binele din fiecare, iar tot ce nu mai este de folos trebuie eliberat.    

Recuperarea si armonizarea pot si trebuie sa aiba loc. Asadar, pe masura ce atingeti nivelele mai complexe ale trairii, voi unificati cele doua siruri de vieti si aceasta constituie una dintre cele mai complexe probleme pe care le aveti de rezolvat si una dintre ultimele piese necesare pentru atingerea adevaratei stari de Maestru.

Pe masura ce va recuperati sufletul – si multi dintre voi o fac ACUM – veti combina cele doua siruri de studii, in experienta prezenta. Aceasta constituie o mare provocare, pentru ca vor exista momente in care veti ajunge la „rascruci” algoritmice, pe calea iluminarii – rascruci in care va trebui sa alegeti intre doua directii. Veti ajunge la o rascruce care va parea sa ofere doua optiuni, ambele bune. Aceea este rascrucea dintre Putere si Iubire si ambele va sunt necesare, dragilor. Alegerea va fi care dintre ele are prioritate – iar lectia aceasta va fi una dintre cele mai dificile lectii cu care va veti intalni.

Iubirea nu inseamna sa-i permiteti altcuiva sa te calce pe picior si Puterea nu inseamna sa calci pe picioarele altora, pentru ca se afla „in cale”, atunci cand stii cu certitudine ca ai dreptate.

Dublul aspect al conducerii

Pentru aceia care ajung sa aiba o autoritate influenta in conducerea spirituala, procesul de decizie devine mult mai critic, deoarece este nevoie de responsabilitatea de a actiona conform adevarului, pentru a pastra ceea ce s-a invatat. Influenta, dragilor, este sabia cu doua taisuri a conducerii spirituale si trebuie temperata si stapanita in permanenta, cu intelepciune. Cu totii sunteti scantei ale Divinitatii. Cu totii formati o familie conceputa de Mintea Divina. Asadar, pe masura ce avansati, amintiti-va sa intelegeti ca iubirea este o cheie de frecventa care nu poate fi omisa. Cu toate acestea, vor exista momente in care toti oamenii uita. Si aici ma adresez voua, tuturor.
Sa faceti ceea ce spuneti este obligatoriu in conducerea spirituala. Cu toate acestea, pe masura ce inaintati, prapastiile sunt din ce in ce mai greu de vazut si pot exista momente in care sa fiti mai putin rabdatori cu alti oameni care gandesc diferit sau sunt mai putin avansati. Aceasta constituie o incercare in sine – si o ocazie de evolutie.

Va imploram sa nu va asezati singuri pe un piedestal si sa nu ii nedreptatiti pe cei care salasluiesc in ceea ce par a fi zone mai obscure ale inimii si ale mintii. Nu ii condamnati in graba, pe cei care se indoiesc de voi sau care le arata altora greselile, chiar atunci cand acesti acuzatori refuza sa vada greselile din ei insisi.

Si, chiar daca recunoastem ca este mai usor de spus si mai greu de infaptuit, nu fugiti prea repede de conflict, plini de constiinta adevarului vostru şi astfel, in graba voastra, ramaneti orbi in fata unui adevar mai mare. Faceti-va timp sa analizati – si faceti-o dintr-o pozitie lipsita de patima. Nu spune oare, unul dintre cele patru legaminte: „Nu luati niciodata nimic ca atac la persoana”? Exista cu adevarat multa intelepciune in aceste vorbe.  

Va vom impartasi o alta perla de subtilitate si va rugam sa stati o clipa si sa va ganditi profund la ea: Intelepciunea nu apare automat, prin simpla acumulare a cunostintelor – oricat ar fi acestea de vaste. Ea este dobandita mai degraba prin distilarea intensa a experientei si prin autoevaluarea bazata pe o gandire impartiala.

Adevarata intelepciune se dobandeste in stari de examinare non-emotionala, a experientei voastre vazute prin propria prisma, la persoana a treia! Pentru a face asta, este nevoie sa indepartati, prin filtrare, toate credintele subconstiente, asociate experientei mintii tridimensionale. Intelegeti? Este vorba despre o schimbare de concepţie.

Fiecare dintre voi se va confrunta, la un moment dat, cu aceasta schimbare conceptuala, ca experienta subiectiva a mintii clare, atunci cand veti accesa cea de-a cincea dimensiune. Ea va veni sub forma unui gand pur si impartial si o veti simti ca pe un val revigorant si proaspat. Este o matrice penta-dimensionala, pe care fiecare dintre voi trebuie sa o recunoasca si apoi sa o ingrijeasca, pentru ca acesta este mecanismul care va scoate din cusca aurita a exacerbarii ascunse a ego-ului. Atunci cand combinati vieti de Putere, cu vieti de Iubire, cu totii veti avea anumite obsatcole de inlaturat, pe care nu le-ati perceput ca atare pana acum, pentru ca ele v-au ajutat pana la un anumit moment, in procesul de evolutie.

Acest lucru va fi inevitabil, atunci cand va recuperati sirurile de vieti in Putere si in Iubire – si le unificati. El va aparea sub forma unui moment de claritate. Se intra intr-un val cristalin, un tsunami albastru, dintr-un camp de aparenta superconductivitate.

Calatoria nesfarsita a integritatii

Aceasta realizare necesita atentie si efort, in directia unificarii. Dupa cum v-am mai spus de multe ori, cresterea spirituala si conducerea spirituala reprezinta o calatorie si nu o destinatie. Ea necesita mentinerea unor constante auto-evaluari si recalibrari.
Asadar, multi au gresit pe parcursul eonilor, atunci cand puterea conducatorului a condus la dezechilibrarea ego-ului. Asta, pentru ca samanta Puterii este, cu adevarat, cea care poate orbi si dezechilibra calaretul, conducandu-l, in goana sa, pe poteci stancoase si in taramuri ostile.

Cu totii veti fi tentati de seductia puterii – absolut toti... in special atunci cand intervin notorietatea si celebritatea. Cand auto–inflamarea egoului intra in scena – deseori pe ascuns, pe fereastra din spate lasata deschisa – ea ramane neobservata si nerecunoscuta, pentru ca nu a fost in intentia voastra.

Rezultatul iese la iveala, atunci cand a avea dreptate devine mai presus decat iubirea. Maestrilor, deseori tesatura egoului in campul energetic este atat de subtila, incat individul nu vede caderea. Cat de multe dintre razboaiele voastre nu au fost purtate pe spirala descendenta a distrugerii, de catre asa numite factiuni religioase, care se luptau pentru stabilirea unei dogme a ceea ce este „sacru” si al caror Adevar este adevaratul Adevar.

Maestrilor, cheia este smerenia. Nu va luati niciodata prea in serios, astfel incat sa pierdeti din vedere propria voastra latura umana, aflata in dualitate.

Principiul spiritual al lui Peter

Va spunem ca ego-ul dezechilibrat este, in mod inevitabil, vinovatul care creeaza ceea ce voi numiti „Principiul spiritual al lui Peter”. 
Principiul lui Peter – pe care l-ati formulat in afaceri si din punct de vedere al aspectului managerial – spune ca fiecare se ridica pana la nivelul propriu de incompetenta. Adica, ceea ce face sa fiti promovati pana la un anumit nivel, face sa fiti concediati la urmatorul! Jucandu-ne putin cu termenii, va putem spune ca, din punctul de vedere al Evoluţiei Spirituale, oamenii se ridica deseori pana la nivelul lipsei lor de experienta – si ca lipsa de experienta poate conduce la o cadere, temporara, din har.

Atunci cand ego-ul conduce la aroganta, se produce un scurt circuit electric, la nivelul de baza al campului auric. Circuitul necesar 13-20-33* este atunci deconectat, se pierde semnalul in comunicarea clara cu sinele superior si aceasta comunicare este inlocuita de diferite valuri de bruiaj sau interferente.

* Circuitul 13-20-33 este o interfata de amalgam energetic, care combina conectivitatea intre antimaterie/materie/materie eterica, intr-un amalgam cristo-electric, care creeaza sunetul OM. Ca atare, circuitul 13-20-33 este nu numai curgerea optima de frecvente, necesara pentru a satura functia aurica omnitara si a o ridica – este singura frecventa care o poate face. Ea este cheia – o cheie complexa, care serveste ca un stecher pentru energie completa. Intr-adevar, numai si numai atunci, ea este capabila sa duca o energie imensa. Ea descalceste si combina formele de energie eterogena si omogena, intr-o matrice compatibila, unificata, capabila sa curga in punctul zero al campului cristalin. Acest circuit implementeaza si administreaza legatura obligatorie dintre componentele 33, ale campului integral. Este, de fapt, punctul de legatura care regleaza rezonqanta si tesatura potrivite in interior si in exterior. El este definit dupa cum urmeaza: 13 reprezinta cele 12 straturi ale Campului Auric din cadrul materiei eterice, armonizata si si in sincronicitate cu Unimea. Astfel, 12 devine UNUL care formeaza frecventa 12+1=13. Aceasta apare dupa ce o sedere suficient de lunga in dualitate ii permite constiintei entitatii sa activeze toate cele 12 straturi si sa lege si sa activeze cele 12 chakre primare cu fiecare strat al aurei si cu ADNul cu 12 catene.
20 reprezinta activarea straturilor de interfata aurice omenesti, in multidimensionalitatea din cadrul taramurilor Antimateriei. Aceste straturi nu au putut fi accesate cu usurinta, pana ce nu a aparut ajustarea matricei magnetice. Sincronizarea Fibiocci a 13+ 20 activeaza conexiunea 33. Aceasta activeaza conexiunea care ii mite omenirii expansiunea integrala in Cristalin, nonpolaritatea nivelelor de constiinta.

Puterea reprezinta o tentatie foarte seducatoare. Atat de multi conducatori metafizici si spirituali au devenit dependenti de adulatie. Cand acest lucru se intampla si ei isi pierd circuitul 13-20-33, atunci nu numai ca se „blocheaza”, ci devin „consumatori de energie”, pe o spirala descendenta. Exista o zona de umbra, la mijlocul drumului, in ceea ce priveste modul de mentinere a unui echilibru perfect intre iubire si putere, intre ego si smerenie. Iubirea trebuie sa fie intotdeauna cheia si intelepciunea suprema – ea este aceea de a invata ca predarea in fata Iubirii, capitularea, poarta in ea o Putere extraordinara, care reprezinta Puterea in forma ei cea mai inalta. Dar sa auzi vorbele Adevarului, nu este acelasi lucru cu a invata si a trai Adevarul.

Asadar, pe masura ce progresati, este un adevarat dar, f
aptul ca, prin incercari repetate, puteti vedea unde gresiti. Fiecare dintre voi va face greseli – dar, in aceste greseli de evolutie, este absolut obligatoriu sa fiti blanzi cu voi insiva si grijulii cu ceilalti aflati pe calea lor. Va spunem cu siguranta c,a mai tarziu, atunci cand va veti trece in revista vietile, veti privi cu veneratie calatoria pe care ati facut-o. Va veti minuna vazand aparentele greutati si incercari personale si, privind in urma, va veti dori sa fi fost mai constienti de frumusetea celor care va inconjurau si veti fi extrem de incantati de coincidentele minunate, cuprinse in testele complicate care va pareau cele mai dificile. Asadar, faceti-va timp in Acum, atunci cand va miscati inainte, pentru a va bucura pur si simplu de Fiintarea voastra. 
Discernamantul este cheia Starii de Maestru

Exista multi in metafizica, care poarta o mare cunoastere spirituala si care simt o mare nevoie de a o impartasi. Acest lucru este pozitiv in sine, dar e nevoie ca, in acelasi timp, sa fie evitate capcanele ego-ului legate de „conducerea spirituala unica”sau de a fi „Guru”. Este corect sa faci cunoscut misterul – cu toate acestea, fiecare trebuie sa isi foloseasca propriul discernamant, pentru a-si gasi propria voce interioara. A trecut vremea pentru guru. Fiecare dintre voi este acum obligat sa fie propriul sau ghid. Discernamantul este cheia. Daca ceva nu rezoneaza cu voi, atunci respingeti.


Scopul este acela de a dezvolta Divinitatea din Sine. Scopul nu este de a „transmite mesajele Maestrilor Inaltati sau ale Ingerilor prin channeling”, scopul este acela de a primi mesajul propriei Divinitati interioare. Ca sa fim mai clari, exista cu adevarat suflete care primesc, prin channeling, mesaje de la Maestri Inaltati si de la Ingeri, dar acest lucru nu poate fi realizat, fara sa primiti in primul rand mesajul Divinitatii Sinelui – si pentru asta, tot ce aveti nevoie sa accesati este Maestrul din voi insiva. Voi sunteti Dumnezei!

Asadar, ca sa incheiem aceasta incercare de patrundere in Adevar: discernamantul individual este intotdeauna cheia – pentru ca adevarul unuia, poate fi nebunia altuia. Modul in care puteti armoniza Adevaruri multiple, reprezinta un mare test de spiritualitate.

Incheiere

Anumite momente din viata sunt mai bine aliniate strategic, pentru a permite salturi cuantice. Va aflati, in prezent, intr-o astfel de aliniere. Prin urmare, experienta prezenta a multora dintre voi este mai coapta, fiind pregatiti pentru dobandirea unui beneficiu important. Multitudinea de rezonante frecventiale si de energii impodobite ale Inaltarii fac posibil acest lucru.

Calatoriile voastre pe Pamant reprezinta o ocazie minunata de a descoperi si de a explora ceea ce se afla inlauntrul si in afara voastra. Voi va aflati intr-o rafinata odisee a algoritmilor. Cea de-a treia dimensiune are rolul de a va ajuta sa mergeti mai sus – si astfel, lucreaza mana in mana cu puzzle-ul de algoritmi, usurand si sustinand manifestarea exterioara a spiritului interior, prin intermediul mintii frontale.

Octavele disponibile in cea de-a treia dimensiune sunt evidentiate in ragazurile si campaniile voastre initiale, de pe plan terestru. Dar, pe masura ce progresati, cea de-a treia dimensiune trebuie sa cedeze locul octavelor superioare cristaline, ale celei de-a cincea dimensiuni, in scopul avansarii catre „Iluminarea armonica”.

Atunci cand evoluati in spirit si intelepciune, calea se indreapta accelerat catre calatorii mai complexe si mai provocatoare, iar polaaritatea isi schimba natura. Rascrucile de pe drum devin mai putin polarizate, in manifestarea lor evidenta. Claritatea dintre alb si negru trece intr-o nuanta de gri si e nevoie sa cumpaniti mai mult, inainte de a identifica adevarata cale a Starii de Maestru.

Cea mai mare Putere este Puterea Iubirii. Iubiti-va pe voi insiva si unii pe ceilalti, pentru ca unitatea Iubirii reprezinta realizarea mareata si frumoasa a omenirii, atat la nivel micro cat si la nivel macro. Maestri stiu ca suntem pururea cu voi si va onoram mereu, pe tot parcursul acestei calatorii incredibile.

Sunt Metatron, Stapanul Luminii si impartasesc cu voi aceste Adevaruri.

Si asa este..,
www.Earth-Keeper.com
SURSA :  Editura For You Newsletter

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu