joi, 12 mai 2011

Arhanghelul Uriel, prin Jenifer Hoffmann

Arhanghelul Uriel, prin Jenifer Hoffmann
 (ii multumim Alexandrei)

Mesajul pentru luna mai

Calea adevarului si Energiile lunii mai
Fiecare viata reprezinta o cautare a adevarului si a conexiunii, a re-pozitionarii noastre in cadrul energiei aspectelor noastre divine, pentru a fi puternici, iubiti, siguri, sprijiniti si fericiti. Incercam sa cream toate aceste lucruri ca fiind adevarul din viata noastra si ne ia multe vieti, pana sa intelegem ca exista un adevar fundamental, pe care l-am stiut dintotdeauna, dar nu l-am acceptat niciodata – acela ca avem deja tot ceea ce cautam si suntem deja oamenii care speram sa devenim. Adevarul pe care il cautam este permanent in fata ochilor nostri, dar noi nu il putem vedea, din mai multe motive – cel mai important dintre ele fiind acela ca il cautam in locuri in care nu il vom gasi niciodata. Si atunci cand ne oprim din cautat, adevarul ne apare drept in fata.
Exista mai multe nivele ale adevarului, dupa cum exista mai multe nivele ale energiei. Adevarul pe care vrem sa il aflam este ca suntem puternici, binecuvantati si iubiti si, prin urmare, incepem calatoria de vindecare, prin inlaturarea tuturor obstacolelor care ne opresc de la intruparea acestui adevar. Cautam acest adevar in fiecare situatie, fara sa intelegem ca lumea materiala va reflecta orice energie punem noi in ea, pentru ca aceasta lume nu contine propriul adevar si nu va fi niciodata mai mult decat credem si gandim noi deja ca suntem. Oamenii din grupul nostru de suflet nu au alt adevar pentru noi, in afara celui despre care stiu ca este adevarul lor, pentru ca fiecare persoana traieste in limitele propriei vibratii a ceea ce cunoaste ca fiind adevarul, pornind de la ceea ce a trait in lume si in afara ei.

Baza adevarului pe care il cautam nu poate fi gasita in lume – pentru ca ea nu exista, daca nu o cream noi. Lumea materiala va reflecta intotdeauna adevarul energiei individuale sau colective care o creeaza. Fara sa aplice un alt adevar superior, fundamentat in spirit, ea este incapabila sa ne dea mai mult decat dorim noi si sa fie mai mult decat credem noi ca suntem capabili sa fim. Daca vrem sa stim adevarul, atunci trebuie sa il cream, pentru ca noi suntem sursa adevarului nostru. Ceea ce este adevarat pentru fiecare, devine adevarul nostru si este parte din adevarul lumii. In termeni mai simpli, adevarul ca suntem demni de iubire, succes si bucurie exista deja in spirit si se manifesta in lumea materiala, atunci cand reprezinta adevarul in care noi credem pe deplin. Adevarul ca nu suntem demni de iubire, suces si bucurie devine si el adevarat, daca noi credem in el – si nu se va schimba, pana cand nu ne schimbam viziunea asupra adevarului.

Atunci cand incercam sa ne impunem adevarul asupra altcuiva, sau sa il facem raspunzator pentru crearea adevarului nostru, ne aflam pe calea asteptarilor neimplinite. De exemplu, atunci cand vrem iubire, ne spunem noua insine ca meritam iubire – si chiar meritam. Dar atunci cand luam acest adevar „merit iubire” si il dam altora sub forma „merit iubire din partea ta” facem doua lucruri: ne abordam dorinta de adevar, dintr-o pozitie de indoiala (daca stim ca meritam sa fim iubiti, nu avem nevoie de validarea nimanui) si ii transferam altcuiva, responsabilitatea implinirii adevarului nostru. Toti avem versiunea proprie a adevarului si, daca versiunea noastra este in conflict cu a lor sau daca le cere ceva ce nu pot sau nu vor sa dea, atunci vor raspunde acestui conflict si ne vor opri implinirea adevarului nostru, alaturi de ei.

Exista doua modalitati de abordare a adevarului – pornind de la cunoastere sau de la indoiala. Atunci cand pornim de la cunoastere, nu avem nevoie de nimeni pentru a ne valida adevarul. Stim ca este adevarat si ca adevarul nostru e implinit in fiecare clipa, chiar daca nu vedem rezultatele imediat. Dar atunci cand ne indoim, cream un adevar care ne reflecta indoilelile – si atunci, tot ceea ce se intampla in viata noastra lucreaza spre implinirea acestui adevar. Credem atunci ca lumea este cel mare dusman al nostru si ca ea lucreaza impotriva noastra, nu ne permite indeplinirea viselor si ne pune in cale incercari si obstacole care ne impiedica la fiecare pas. Dar lumea nu face altceva decat sa puna in scena adevarul nostru si toata energia cu care noi il sustinem. Energia lumii este complet lipsita de judecata si, prin urmare, orice am spune noi ca este adevarat, ea ne va raspunde intotdeauna cu un puternic „da”.

Atunci cand abordam adevarul, pornind de la raspuns care este intotdeauna EU SUNT, il vom vedea reflectat pretutindeni. Pe de alta parte, atunci cand abordam lumea, pornind de la intrebare SUNT EU OARE?, vom vedea acest lucru reflectandu-se in jur. Si astfel ne validam sau ne punem la incercare adevarul, in functie de felul in care ne vedem pe noi insine, ca fiind raspunsul sau intrebarea. Daca abordam lumea cu o intrebare, lumea va reflecta, pur si simplu, intrebarea noastra. Daca o abordam cu raspunsul, lumea isi va transforma energia, pentru a deveni raspunsul nostru. Si este o mare diferenta, pentru ca atunci cand spunem „EU SUNT”, stabilim intentia pentru manifestare. Daca intrebam „SUNT EU OARE?”, cerem o permisiune pe care nu o vom primi, pentru ca nu avem nevoie de ea.

Cunoasterea sporeste energia, in timp ce indoiala o contracta si energia nu poate deveni niciodata mai mult decat intentia pe care o avem pentru ea. Din aceasta cauza, abordarea caii adevarului, cu o intrebare nu va conduce niciodata la un raspuns care sa ne valideze si sa ne asigure ca putem deveni sau manifesta acel adevar. O intrebare nu va deveni niciodata mai mult decat o intrebare. Raspunsul, pe de alta parte, pentru ca stabileste baza pentru adevarul care dorim sa devina realitatea noastra, va creea validarea pe care o dorim. Provocarea cu care ne confruntam este aceea de a avea curajul sa cunoastem raspunsul, inainte de a primi validarea – trebuie sa stim ca noi suntem adevarul superior, inainte ca lumea sa ne valideze acest adevar.

Putem face asta? Putem sti, fara nicio indoiala, ca suntem deja tot ceea ce vrem sa fim si ca, prin aceasta cunoastere, vom primi raspunsurile pe care le asteptam? Asta trebuie sa facem, pentru ca aceasta calatorie in cautarea adevarului sa conduca la expansiune si nu la contractie, iar noi sa devenim expresia cea mai inalta a potentialului EU SUNT, traind in propria noastra versiune a Raiului pe Pamant, stiind ca suntem co-creatori, maestri ai caii vietii noastre si expresii divine ale Creatorului pe Pamant.
EU SUNT si SUNT EU?

Doua cuvinte simple EU SUNT reprezinta cheia cunoasterii secretului bucuriei, iubirii, abundentei, succesului si implinirii, care reprezinta motivul pentru care ne aflam aici. Stim ca aceste cuvinte sunt puternice si le folosim de nenumarate ori in fiecare zi, pentru a crea realitatea in care traim. Cautarea noastra de o viata este o cautare a adevarului, vrem sa stim ca puternicul EU SUNT al aspectului nostru spiritual poate fi transpus in viata materiala si acest lucru se intampla cu adevarat – fie ca suntem constienti de asta fie ca nu suntem. Dar este mult mai multa forta in folosirea acestor cuvinte ca un raspuns si nu ca o intrebare.

SUNT EU ? nu este un mod  puternic de abordare in cautarea adevarului. De fapt, este o intrebare la care se raspunde tot printr-o intrebare. Sunt puternic? Sunt demn de iubire? Merit sa am tot ce imi doresc? Aceste intrebari sunt importante pentru noi, dar ele vin dintr-un spatiu al indoielii si al cautarii unei validari. Pasul nostru urmator, din acest punct de vedere, este sa gasim pe cineva care sa ne dea un raspuns afirmativ. Dar stim ca situatiile si oamenii pe care ii atragem ne reflecta energia, astfel incat ii vom gasi numai pe cei care nu pot raspunde la intrebarile noastre, pentru ca isi pun aceleasi intrebari ca si noi.

Atunci cand folosim EU SUNT ca o intrebare, noi ii cerem Universului permisiunea de a fi cei care suntem, de a intrupa puterea si prezenta pe care dorim sa le avem in viata. Vrem adevarul care credem ca este posibil sa fie – chiar adevarul pe care il traim – dar nu avem nevoie de permisiune – si nimeni, inclusiv Universul, nu ne poate da permisiunea sa fim cine suntem in esenta noastra. Noi suntem ceea ce suntem prin exprimarea energiei EU SUNT si trebuie sa ne transformam indoielile in incredere, frica in credinta si sa fim fermi in recunoasterea faptului ca adevarul nostru este adevarat pentru noi, atunci cand putem sa il declaram, in loc sa cerem permisiunea.

EU SUNT este o propozitie atat de puternica, pentru ca reprezinta o declaratie a intentiei noastre. Ea vorbeste despre adevarul nostru – si de aceea trebuie sa o folosim intotdeauna, cu mare intelepciune. Prin cuvintele EU SUNT, noi ne cream realitatea si atragem tot ceea ce rezoneaza cu aceasta. Orice urmeaza cuvintelor EU SUNT este adevarat pentru noi si Universul raspunde cu energia necesara, pentru a face ca asta sa se intample. Cu EU SUNT, noi ne ancoram stabil si ne declaram pe noi si adevarul nostru. Asta este ceea ce ne dorim cu adevarat? Suntem constienti de puterea acestei alegeri? Chiar daca nu vom primi o permisiune, vom primi rezultate si, atunci cand vom creea mai putin decat dorim, vom sti ca am pus o intrebare, in loc sa ne declaram intentia, ca am vorbit din indoiala si nu din cunoastere – iar atunci ne vom stabili urmatoarea intentie, astfel incat ea sa ne ancoreze in aspectele cele mai inalte ale adevarului nostru.  

Energiile lunii mai
                  

Nu ne-a fost usor, cu Mercur retrograd toata luna aprile. S-ar putea sa fi trecut prin niste lectii foarte dure de eliberare a lucrurilor care nu ne mai sunt de folos, vazandu-i pe ceilalti asa cum sunt si acceptandu-i cu propria lor energie si lumina – ceea ce ne-a adus inapoi la noi insine si la ce ne dorim in viata. Calea noastra este individuala si, chiar daca ceilalti merg alaturi de noi, trebuie sa invatam sa ne punem pe noi pe primul plan. Acest lucru v-a fost probabil indicat nu o data, in luna aprilie si el va pune bazele pentru ceea ce se intampla in mai. Si pentru ca Mercur se afla in umbra sa, pana pe 11 mai, s-ar putea sa mai aveti cateva posibilitati sa faceti asta. 

Aceasta luna va fi o luna a punerii planurilor in miscare, a indepartarii oricarei dorinte de a face ceva pentru altii, o luna in care sa invatam sa fim prezenti in viata celorlalti ca o lumina sau ca o prezenta ajutatoare, intr-un fel care sa nu ne indeparteze energia de la scopurile noastre personale. Pe masura ce vom inainta in acest an, vom avea nevoie de toata energia noastra, pentru a ne sustine viziunea asupra vietii si pentru a ne indeplini intentia de a avea bucuria, iubirea si abundenta pe care le dorim. Ceea ce am descoperit pana acum este ca, a le da energia noastra celorlalti, ne indeparteaza de scopul nostru. Orice am incerca sa fim pentru ei, ne ia din capacitatea de a fi prezenti in propria viata.

S-ar putea ca evenimentele de pana acum, din acest an, sa ne fi zapacit si mai mult in ceea ce priveste scopurile vietii si ceea ce ne dorim cu adevarat. Gandul de a trece la actiune s-ar putea sa ni se para cam prea mult, avand in vedere ca, desi ne simtim pregatiti sa trecem la actiune, nu prea stim in ce directie sa o luam. A trece la actiune reprezinta un proces care incepe prin a fi si nu prin a face. A face este rezultatul, trebuie sa „fim” prin stabilirea intentiei si a energiei pentru o anumita directie. Asadar, folositi aceasta luna, pentru a va obisnui cu liberatea, gasiti-va puterea, stabiliti-va limitele si asezati fundatia pentru ce vreti sa faceti. 

Atunci cand incepem luna intr-o nota energizanta, vom avea impulsul de care avem nevoie. In primul rand, trebuie sa ne obisnuim sa fim in propria noastra energie, liberi de tot ceea ce ne poate distrage atentia si ne poate secatui energia. Daca nu „alimentam” visele altora, vom avea timpul si energia de care avem nevoie pentru a le implini pe ale noastre. Cum putem fi puternici in viata noastra? Cum arata visele noastre? Care este primul pas, care este al doilea si asa mai departe? Daca e prea greu sa incercam vederea de ansamblu, atunci care sunt pasii mai mici pe care ii putem face, pentru a ramane conectati la viziunea noastra de viata, pentru a ne implini scopul si a fi prezenti in energia noastra, in fiecare clipa, in fiecare zi. Dupa cum am spus in prezicerile pentru 2011, din iunie pana in august este o perioada deosebit de puternica, iar luna mai este luna care o pregateste, dupa cum incheierile din aprilie au pregatit calea noilor inceputuri. Asadar, pregatiti-va, concentrati-va, linistiti-va, visati cat mai amplu si sa aveti o luna minunata.
  
Mesajul lui Uriel – Cine sunteti?
  
In fiecare clipa si in fiecare situatie, cu fiecare persoana si in fiecare gand voi sunteti un anumit aspect al vostru. Unele dintre aceste aspecte sunt ancorate in spirit, altele in latura voastra umana. Unele sunt ancorate in trecut, altele in momentul prezent. Unele dintre aspectele voastre reflecta vibratia voastra cea mai joasa – si altele, energiile voastre superioare. Voi sunteti o colectie de energii, fiecare cu posibilitati de exprimare si voi alegeti care sunt cele pe care doriti sa le exprimati, in functie de intentia pe care o stabiliti pentru voi si pentru realitatea voastra.

Atunci cand va exprimati o intentie de a va implini potentialul cel mai inalt, trebuie sa va conectati la nivelele energetice care ii permit acestui potential sa devina realitatea voastra. In aceste momente puteti sa va zapaciti si sa va simtiti blocati, pentru ca s-ar putea ca acest spatiu energetic sa nu va fie foarte familiar si sa nu va simtiti in largul vostru. Daca v-ati retinut darurile, limitandu-va expresia energetica sau sprijinind nevoile celorlalti, a fi prezenti in propria energie si putere poate fi covarsitor pentru aspectul vostru uman. Desi stiti ca aveti putere, cata putere va sta la dispozitie si cum sa o folositi e un subiect care poate sa va puna probleme.

Voi sunteti totdeauna un aspect al sinelui vostru si aici este locul in care va manifestati realitatea. Daca simtiti o lipsa, atunci sunteti acel aspect al vostru care crede ca nu sunteti demni de binecuvantari mai mari. Daca va simtiti lipsiti de putere, atunci exprimati un aspect care se teme sau nu este constient de puterea voastra. Daca nu va simtiti iubiti, atunci exprimati aspecte care cred ca nu sunteti demni de iubire. Ceea ce sunteti in fiecare moment reprezinta locul in care va conectati cu energiile si vibratiile care va permit sa exprimati respectivul aspect. O schimbare in cine vreti sa fiti, in energiile pe care doriti sa le intrupati, va da putere pentru a va transforma.

Toate lucrurile reprezinta pentru voi un potential – de la cele mai joase, pana la cele mai inalte vibratii, de la cea mai mareata la cea mai infima realitate, de la exprimarile energetice cele mai puternice, la cele mai slabe. Oricare dintre acestea reprezinta o potentiala realitate si realitatea voastra o reflecta pe cea cu care va simtiti cel mai confortabil, in fiecare clipa. Dar, pe masura ce deveniti din ce in ce mai constienti de lumina voastra spirituala, de puterea interioara si de prezenta aspectelor voastre mai puternice, voi creati o deschidere pentru exprimarea lor si ele devin realitatea voastra. Nici unul nu este mai bun sau mai rau decat celalalt, toate fac parte din campul vostru energetic si sunt potrivite pentru voi, atunci cand alegeti sa le exprimati. Dar, atunci cand alegeti sa fiti sinele vostru cel mai puternic, sa-i permiteti laturii omenesti sa fie partenera aspectelor voastre divine, sa deveniti co-creatori, in conformitate cu destinul vostru divin, veti imbratisa cele mai puternice dintre aspectele voastre si le veti permite sa fie cel care sunteti in fiecare moment.

Generatiile trezirii
                       
Fiecare noua generatie – incepand cu cei care sunt acum adulti Indigo si Cristal – a jucat un rol in trezirea in spirit a omenirii. Rolul celor Indigo a fost acela de a atrage atentia asupra a ceea ce era gresit in lume, inspirandu-ne sa trecem la actiune, pentru a schimba modul in care vedem standardele si asteptarile si pentru a fi mai conectati si a crea o lume mai echilibrata. Copiii de Cristal ne pun in legatura cu intuitia noastra, cu empatia si cu energiile si ei dau tonul procesului de ridicare a voalului dintre omenire si spirit, pentru a trezi constiinta centrului divin al omenirii. Avem acum noi generatii, care ne vor conduce si mai departe, in procesul de trezire.

Aceste noi generatii sunt mai deschise si mai explicite, in ceea ce priveste conexiunile lor spirituale, nefiindu-le teama sa vorbeasca despre adevarul lor. Multi dintre ei sunt destul de tineri, iar cunoasterea pe care o au, in legatura cu problemele spirituale, nu poate sa vina decat dintr-un spatiu al intelegerii si conexiunii profunde. Varsta lor frageda le permite sa aiba surse puternice si credibile si ei genereaza foarte multa atentie. Oamenii ii cred – iar ei pot oferi dovezi a ceea ce stiu. Multi au iesit in public cu adevaruri legate de lumea spirituala si au reusit sa schimbe felul de a gandi, chiar si al celor mai cinici sceptici.

In timp ce generatiile dinaintea acestor copii noi s-au concentrat mai mult asupra lumii materiale, acesti copii sunt foarte evoluati, ancorati in cunoasterea lor spirituala si nu se tem sa vorbeasca despre ceea ce stiu, chiar daca oamenii sunt deschisi sau nu sa ii asculte. Doua lucruri ii ajuta: munca generatiilor dinaintea lor si faptul ca au parinti sau bunici care ii sprijina si cred in ei, fiind deschisi la informatia pe care o aduc. Fara sprijinul lor, acesti copii nu ar atinge nivelul de eficienta pe care l-au atins si nici nivelul audientei pe care il au.

Fie ca auzim despre un student de numai 8 ani, fie ca privim un filmulet cu un copil minune, muzician sau artist, fie ca citim despre vizita unui copil in rai sau despre experientele vietilor lor trecute, acesti copii schimba modul in care lumea vede conexiunea lor spirituala. Nu o vor face singuri. Suntem aici sa ii ajutam si ei vor continua sa ne uimeasca cu capacitatile lor, pe care nu le considera de loc iesite din comun, pentru ca asa sunt ei. Atunci cand auziti despre acesti copii, fiti recunoscatori pentru prezenta lor, pentru ca ei sunt cei care ne vor calauzi urmatorii pasi ai calatoriei noastre spirituale. Si tineti minte ca ei, ca si voi, sunt diferiti de ceilalti, dar nu vor avea nevoie sa se adapteze, pentru ca lumea se va organiza in jurul lor si, la un moment dat, nu vor mai fi considerati anomalii, pe masura ce noile generatii vin sa ajute omenirea sa se apropie si mai mult de co-creatie si de Raiul pe Pamant.
www.urielheals.com Article Copyright © 2004-2011 by Jennifer Hoffman and Enlightening Life OmniMedia, Inc.. All rights reserved

SURSA :   Editura For You Newsletter
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu