joi, 5 mai 2011

KAREN BISHOP Mesaj foarte important - unde ne aflam 30 aprilie 2011
UNDE NE AFLAM ACUM?
30 aprilie 2011 (ii multumim Alexandrei)

Sunt vesti interesante de dat in aceste timpuri marete – asa ca da, inca o scurta actualizare, acum cand energiile creaza foarte multa miscare transpusa in experientele aferente – prea multe, ca sa treaca neobservate.
Echinoctiul din 20 martie a determinat intr-adevar o trecere si o miscare, insotit fiind de cutremurele respective care au pregatit Pamantul pentru mai multa lumina – sosirea Luminii a creat si ea la randul ei mai multa miscare, ce a adus cu sine o curatare si o detoxificare majora.

Pamantul se afla acum in toiul unui salt acrobatic, fiind intors cu susul in jos, asa ca putem spune „A venit, in sfarsit, schimbarea!”, Odata cu acest salt, ultimele ramasite ale intunericului ies la iveala, numai ca lucrurile stau cu totul altfel de data aceasta, in ceea ce priveste iesirea din scena a energiilor intunecate. Timp de ani buni, energiile negative au plecat in valuri, unul dupa altul si se parea ca valurile astea vor dura o vesnicie. 

 Chiar si asa, schimbarea a fost cu adevarat pornita, numai ca felul in care se desfasurau lucrurile ne-a facut pe multi dintre noi sa ramanem  pe loc, mirati, deoarece atat de multe suflete nu inaintau si nici nu faceau vreo schimbare interioara sau nu luau vreo decizie exterioara, care sa vina din lumina. Acum, cand, in sfarsit, ne-am pus cu orice pret in miscare, ne dam peste cap, imbarcandu-ne in aceasta calatorie a creatiei unei planete de Lumina.

Manifestarile sunt diferite si de durata, dar am simtit ca este important sa vi le prezint, pentru a valida ceea ce stiti si traiti deja si pentru a sublinia ca Lumina este cu adevarat aici – chiar daca in vremuri de purificare, lucrurile par sa stea cateodata altfel.

Probleme cu respectarea granitelor. Pentru ca acum se misca atat de multe, intr-un ritm atat de alert si pentru ca ne aflam intr-un „salt acrobatic”, orice si totul poate patrunde in spatiul nostru ... si unele lucruri care ajung la noi sunt chiar neplacute. Invaziile de insecte sau invaziile umane se afla si ele pe lista asta. Pe de alta parte, alte lucruri sunt chiar dragute. Astfel, s-ar putea sa ne simtim brusc vulnerabili – uneori fara niciun motiv – alteori dintr-un motiv foarte intemeiat! Dar iarasi, exista si lucruri care ajung in spatiul nostru si pentru care putem fi recunoscatori.

Halloween vine in Aprilie. Parte din purificare si din miscare presupune energii intunecate care zboara in jurul nostru, deoarece au fost dizlocate. S-ar putea sa ne trezim ca am ajuns cumva sa ne uitam la un film de groaza sau neplacut, chiar daca nu avem acest obicei sau asemenea gusturi.

Nu putem tine pasul cu viata noastra. Atat de multa energie se afla in miscare acum – laolalta cu miscarea noastra proprie, catre teritorii de vibratie superioara – incat descoperim in curand, ca materializam prea repede, pentru a putea tine pasul cu asta. Ganditi-va la ceva – si acest lucru apare aproape instantaneu. Adaugati la asta, purtarea vechilor energii dense – si vedeti cat de multe se intampla. Astfel, s-ar putea sa simtim ca nu vom mai putea niciodata face fata lucrurilor sau ca nu mai putem controla prea multe, inainte ca sa isi faca aparitia ceva nou, care sa ne atraga atentia.

Lucrurile nu par niciodata terminate. Similar situatiei de mai sus – cu exceptia faptului ca acum ne miscam atat de repede,  incat putem incepe ceva si apoi, foarte repede sa ne dam seama ca nu se mai potriveste cu locul in care ne aflam, deoarece am evoluat in afara spatiului respectiv (sunt multe astfel de lucruri, in cartea mea cea noua, care este foarte aproape de a fi terminata). Asa ca trecem intr-un teritoriu nou, facem primii cativa pasi si descoperim ca nu mai putem inainta. Energiile misca lucrurile foarte repede, in spatii cu totul noi. Astfel, aproape totul este dat peste cap, imprastiat si greu de apucat. In plus, e posibil ca ceea ce s-ar putea sa fi inceput dintr-o data, sa nu se mai fie valabil. Toate acestea conduc la „pe jumatate facut”.

Multe simptome fizice ale purjarii si detoxifierii. In scenariul saltului acrobatic si cu atat de multa miscare, multe se deplaseaza in sus si in afara. Aceasta ne afecteaza si pe plan fizic. Pot aparea mancarimi ale fetei, acnee, dureri si afectiuni ale vezicii biliare si ale rinichilor, deranjamente intestinale, tuse si congestii, chiar si eruptii canceroase.

Simptome emotionale! Un sentiment comun in perioadele de incheiere este ceea ce eu numesc „isteria energiei”. Din motive de neidentificat, putem simti o isterie subtila, ascunsa, deoarece atat de multe se misca si se schimba, ajungand uneori pana la hiperventilatie. Si, ca intotdeauna, apar panica, anxietatea si depresiile obisnuite.

Schimbari climaterice si ale Pamantului. Miscare, miscare si iarasi miscare. Curatarea este un efect secundar natural si energiile continua sa impinga si sa impinga si sa impinga intunericul afara. Cutremurele deschid, pentru a se putea primi mai multa lumina, iar catastrofele climatice curata, pentru acelasi scop. ( Si fiintele umane se detoxifica si primesc mai multa Lumina!). Toate ne pregatesc in vederea alinierii la energia inimii.

Dar, destul de ciudat, toate acestea sunt de fapt vesti bune, in legatura cu ceva magnific care chiar se intampla, daca alegem sa le vedem astfel. Timpurile de sfarsit reprezinta momente rare si fara precedent – si le vom trai intr-un mod care se potriveste cu cine, ce si unde este Planeta, la un anumit moment. Putem numai sa ne vedem de treaba si sa stim ca totul este intr-o ordine divina perfecta.

Preturile ridicate ale benzinei din aceasta perioada reprezinta un exemplu perfect. Suntem incurajati sa examinam si sa „vedem” unde stam in prezent – atat global, cat si local. Date fiind preturile ridicate ale combustibilului, suntem siliti sa ramanem pe loc, sa stam locului, acasa. Astfel, vom incepe, in cele din urma, sa vedem ceea ce se afla chiar in fata noastra, vom incepe sa invatam sa ne iubim si sa ne pretuim vecinii apropiati (nu numai legaturile care s-au format artificial, prin intermediul internetului!) si orasele in care locuim, si astfel incepe un proces evolutiv de asezare, care dezvolta, in acelasi timp, formele de conducere locale (care ne vor fi mai de folos, deoarece ele sunt mai relevante pentru energiile distincte din care sunt formate).

Astfel, totul vine in sprijinul procesului nostru de evolutie – chiar daca acest lucru nu este evident intotdeauna.
Evoluam rapid catre o planeta  cuprinsa si inglobata in energia inimii. Astfel, nu va mai ramane nimic care sa nu implice inima. Relatiile, interactiunile, deciziile si noile structuri vor avea in centrul lor inima – si, in sfarsit, se petrec multe schimbari care sustin aceasta noua structura. Lucrurile se aseaza foarte repede la locul lor, suntem incurajati sa ne adunam, in cele din urma, iar acul despre care vorbeam in articolele trecute a fost, intr-un final, scos. Nu ar fi fost scos, daca nu am fi facut, cu adevarat, progrese importante!
Va doresc in aceste vremuri miraculoase, rai in inima, lumina stelelor in suflet si miracole in viata,

Karen Bishop, P.O. Box 44064 Rio rancho, NM, 87174

SURSA : Editura For You NewsletterKAREN BISHOP Mesaj foarte important - unde ne aflam 30 aprilie 2011

Un comentariu:

  1. Interesant.
    Detoxifierea trupului trebuie facuta odata cu cea a spiritului. Cat de putini sunt aceia care pot face acest lucru.
    O zi buna.

    RăspundețiȘtergere