miercuri, 18 mai 2011

Dezastrul poate fi evitat, datorita starii noastre de constiinta :David Wilcock


Dezastrul poate fi evitat, datorita starii noastre de constiinta :David Wilcock


David Wilcock este un personaj deosebit de important in lumea spiritualitatii mondiale. El tine conferinte, face filme si scrie despre ceea ce se intampla acum in lumea noastra.Informatiile lui sunt deosebit de interesante si corecte. Acum, siteul lui este in lucru si a publicat acest interviu pe siteul lui Steve Beckow, ale carui articole (cateva) le-am publicat in decursul timpului. Deci, acest articol a aparut pe http://stevebeckow.com/2011/05/david-wilcock-disaster-can-be-averted-by-our-state-of-consciousness/
 
Se spune ca David este reincarnarea lui Edgar Cayce (18 martie 1877- 3 ianuarie 1945), "profetul adormit", dupa cum a fost numit acest clarvazator care a prevazut multe lucruri care s-au intamplat pe Pamant.
Priviti aceasta poza, in care asemanarea se vede foarte bine.Cayce este personajul cu palarie.
 
 
2011
de chezanni
Ann: Acesta e raspunsul pe care David l-a dat in urma unui articol postat de Fulford, pe site-ul sau. El este de acord cu Ben, insa merge mai departe, descriind MODUL in care noi putem preveni producerea acelui eveniment. El explica faptul ca Pamantul este, in esenta, o scoala spirituala si ca evenimentele neplacute care se produc sunt doar pentru ca noi sa evoluam si sa ne elevam in constiinta. Dezastrul poate fi evitat - si este evitat - datorita starii noastre de constiinta. In incheiere, el solicita ajutorul de a neutraliza amenintarea existenta in zona seismica New Madrid.
 
Salutari tuturor,
Trebuie sa recunosc din nou faptul ca multe dintre lucrurile pe care Ben le afla, sunt ecouri a ceea ce imi spun oamenii mei bine informati.
Am facut cunoscute informatiile secrete pe care ei le detin, intr-un articol important referitor la iminentul eveniment Disclosure/Dezvaluirea, pe linkul de mai jos (care acum e in lucru, deci nu poate fi deschis. Nota mea):
 
 
Trebuie sa fac eforturi ca sa nu transmit informatii care sa fie interpretate ca frica sau sfarsitul lumii. Acest lucru implica foarte mult discernamant si intelegerea importantei influentei pe care o am in prezent, asupra felului in care oamenii gandesc si simt in legatura cu lucrurile ce se petrec in lume.
 
Retineti ca acesti indivizi incearca, in mod CONSTANT, sa creeze distrugere si pieire in masa, la o scara extinsa. Acest lucru nu s-a schimbat deloc.
Pentru a citi despre o lectie de istorie foarte interesanta, intrati pe site-ul lui Peter David Beter, pe care sunt postate rapoarte din anii 1970, continand informatii secrete: http://www.peterdavidbeter.com.
 
Am descris cum se aplica aceste lucru la factiunile Rothschild si Rockefeller, ca si la un al treilea grup crestin din Rusia, numit „Noul Kremlin”, in cartea mea in format electronic, Disclosure Endgame/ Etapa finala a Dezvaluirii (nici acest link nu se deschide, pentru ca siteul este in lucru Nota mea - Monica):
 
Ajungi sa iti dai seama ca aceste factiuni distructive urmaresc sa declanseze lucruri ce pot duce la anarhie, haos, lege martiala si altele. Ca sa lupte impotriva lor, grupari precum Noul Kremlin recurg la aceeasi disimulare si metode, de mai bine de 200 de ani.
Grupurile distructive INCA nu au inteles ca au aptitudinea sa faca doar ceea ce li SE PERMITE sa faca.
Ca sa raspund la intrebarea „cine le da permisiunea”, este necesar sa explic niste aspecte, pentru a ajunge la o intelegere macar minima a faptului ca Pamantul este o scoala de maturizare spirituala.
 
Fiinte inzestrate cu aptitudini mult mai mari decat am crede, in general, ca le au fiintele ET se asigura ca, in planul Pamantului, nu ni se ofera niciodata mai mult decat ceea ce noi cream. In acest sens, lumea devine o oglinda perfecta a dizarmoniei noastre colective.
 
Este cert ca ai impresia ca tot ceea ce vezi, auzi si citesti despre ceva este o poveste aflata „in exterior”, care nu are nicio legatura directa cu viata ta. Aceasta este iluzia.
Realitatea e ca lumea ne ofera exact ce ne trebuie, ca sa fim treziti — la nivel de colectivitate, in intreaga lume. Puteti sa dezagreati procesul, insa nu suntem la un nivel la care sa avem vreun cuvant de spus, despre faptul ca lucrurile functioneaza sau nu asa.
 
Asta inseamna ca obiectivul cel mai important este sa intelegeti procesul si sa intelegeti ca voi - chiar in acest moment, cand cititi aceste randuri - aveti mult mai multa influenta asupra rezultatului final, decat v-ati putut da seama vreodata.
 
Batalia reala se da pentru modul in care voi ganditi si simtiti in fiecare zi. Nu are legatura cu factiunea care ajunge sa detina controlul sistemului financiar. Nu are legatura cu faptul ca  operatiunea Dezvaluirea are loc, sau nu (eu chiar cred ca va avea loc).
 
 
Odata ce intelegeti acest lucru, puteti deveni un participant activ in rezolvarea situatiei. Acest lucru nu necesita din partea voastra sa subscrieti la ceva anume, sa platiti vreun ban sau sa iesiti din casa. Singurul lucru necesar este sa aveti o atitudine constructiva — sa lasati ca iubirea sa fie forta primordiala care va guverneaza gandurile, emotiile si actiunile.
 
Aceasta este provocarea reala, care ni se ofera. Acesta este darul vietii pe Pamant, in acest moment. Sa vedem iubire - acolo unde altii pot vedea doar ura.
Fara o intelegere a naturii reale a jocului de pe Pamant, propaganda orientata spre infricosare - care este raspandita - poate parea cumplit de coplesitoare.
 
Sunt pe internet din 1995, iar chiar din prima zi si pana acum, imi dau seama ca oamenii se panicheaza, spunand ca Legea Martiala este iminenta, ca urmeaza ca toti sa fim bagati in lagarele FEMA*, ca dolarul american urmeaza sa se devalorizeze, ca trebuie sa urmeze schimbari de amploare ale planetei, care ne vor matura pe toti de pe fata Pamantului, ca al treilea razboi mondial urmeaza sa se declanseze etc.
 
[* FEMA/Federal Emergency Management Agency – Agentia Federala de Gestionare a Situatiilor de Urgenta din SUA. N. tr.]
„Neofitilor” le este util sa li se reaminteasca faptul ca, in toata aceasta perioada, toate aceste lucruri oribile stau pe rafturile magazinului, pregatite si asteptand ca voi sa le cumparati.
 
Dupa 16 ani - in care am citit aceste chestii „alarmiste" si timp in care nu am vazut sa se produca cel mai rau dintre ele (9/11 fiind o exceptie notabila) - acum inteleg ca ei pot planui tot ce doresc, insa ca nu va fi permis sa sa materializeze nimic mai mult decat ceea ce noi am chemat.
Eu nu pot schimba faptul ca s-a produs cutremurul din Japonia. Ceea ce pot face este sa va spun ca Ben are perfecta dreptate – si anume ca aceiasi oameni care au planuit si au executat acest cutremur, vor sa faca acelasi lucru si in SUA.
 
Nu sunt sigur ca cei din SUA s-ar purta la fel de exemplar ca japonezii, daca s-ar confrunta cu o astfel de criza.
Marimea si amploarea a ceea ce ei spera sa realizeze cu acest cutremur din zona New Madrid* este mult mai mare si mai devastatoare decat ceea ce a fost facut in Japonia. Si, din acelasi motiv, ma indoiesc puternic ca el va produce rezultatele pe care ei le urmaresc.
 
(* zona din Statele Unite unde a fost prezis ca in martie 2011, va fi un cutremur urias, care sa rupa tara in doua - dar care nu a avut loc.)
Din nou, va indemn sa intelegeti ca puteti uri tot ceea ce vreti - insa, daca ramaneti in aceasta stare de constiinta, votati pentru producerea dezastrului.
Acesta e timpul examelor finale. Este hotarator ca fiecare dintre noi sa intram, pe cat de mult se poate, intr-o stare de bunatate plina de iubire, ca sa asiguram siguranta si securitatea acestei planete.
 
Va pot spune acum ca acesta este unul dintre elementele esentiale si ca el POATE fi demonstrat. Dezastrele naturale, inclusiv cutremurele mari, pot fi - si SUNT - influentate, in mod spectaculos, de starea noastra de constiinta.
In ultima instanta, acest lucru se datoreaza faptului ca aceste dezastre sunt provocate de o miscare rapida de rotatie, care este transmisa campului de gravitatie. Gravitatia impinge aerul, apa si mantaua lichida de sub scoarta terestra din apropiere, in circuite.
 
Atunci cand aceste circuite curg asa cum trebuie — fapt care probabil se produce in tiparele geometrice „de curgere”— Pamantul se afla intr-o stare de sanatate.
Constiinta umana poate fie sa amplifice aceasta curgere, fie sa o limiteze. In realitate, undele noastre cerebrale se unesc cu acest flux si ori il domolesc, ori produc o stare critica, ce il perturba.
 
Atunci cand ne aflam intr-o stare de bunatate plina de iubire si pace, undele noastre cerebrale devin linistite. La randul lor,  aceste unde cerebrale consolideaza gravitatia campului de rotatie, iar Pamantul e insanatosit.
Atunci cand criticam vehement si suntem intr-o stare haotica, undele noastre cerebrale devin foarte agitate si violente. Acest lucru realmente afecteaza miscarea de rotatie a fortei de gravitatie, creand tensiune in Pamant.
Atunci cand un numar suficient de mare de oameni genereaza critici si haos, campurile de rotatie nu pot circula, asa cum ar trebui, intr-o zona data. Acest lucru duce la cresterea presiunii in zona inconjuratoare, deoarece curentul trebuie sa circule cumva, iar acum el e obstructionat.
 
Cutremurele de pamant, eruptiile vulcanice si dezastrele naturale sunt un rezultat al acestui lucru.
Acesta este sistemul de imunitate al Pamantului — si, dupa o astfel de criza, trebuie sa ne reunim si sa ne sustinem reciproc, iar calitatea interactiunii noastre constiente se amelioreaza din nou. Sanatatea e restabilita — pentru ca, in esenta, motivul principal al existentei Pamantului suntem noi.
Luati aminte. Acesta nu este un exercitiu de antrenament. Asa functioneaza, cu adevarat, lucrurile. Trebuie sa folosim acum aceasta „tehnologie” - si nu mai tarziu - ca sa avem garantia ca acest proces de nastere se desfasoara lin.
Acesti intrusi incearca sa distruga planeta si sa se debaraseze de ceea ce ei numesc „oameni in plus”, in speranta ca vor scapa de infrangerea iminenta. Nu cred ca vor reusi.
 
Repet — va rog sa intelegeti ca noi CHIAR avem puterea de a controla rezultatul final. NU suntem neputinciosi. Daca cititi ceva care va infricoseaza, RECAPATATI-VA PUTEREA.
Intelegeti faptul ca traim intr-un univers holografic. Intelegeti ca realitatea este alcatuita din energie inteligenta — O Minte — care are o natura iubitoare.
Tot ceea ce vedem, simtim, gandim si facem ne indreapta, fie spre Unime — spre propria noastra Identitate — fie spre separare — care fortifica si mai mult fortele Egoului.
 
Acest ego e un sine fals. Pare paradoxal, deoarece el este totodata identitatea pe care ati cunoscut-o si cu care ati trait, cea mai mare parte din viata voastra. Cu toate acestea, el ii poate da prioritate acelei parti din voi, care e mult mai aliniata cu sistemul vostru de ghidare launtrica - situatie in care nu mai trebuie sa fiti rapusi de frica si dati peste cap de fiecare drama noua, de fiecare eveniment destabilizator, dez-unficator, din viata voastra si din lume.
 
Este lipsita de sens discutia despre coruptia din guvernele lumii, despre schimbarile terestre si posibilitatea unui lumi mai bune, daca nu abordam, esentialmente, misterul cel mai profund. Universul acesta este holografic - si nu ni se ofera niciodata mai mult decat ceea ce noi cream.
Nu am nicio indoiala ca, daca fiecare persoana care citeste aceste randuri ,chiar face un efort deliberat de a ajunge la o constiinta coerenta, in mintea si in inima sa si de a vizualiza ca tensiunea paraseste zona din centrul SUA, ajungem sa fim suficient de multi oameni care sa impiedicam producerea acestui eveniment.
 
 
Sunt sigur ca unii oameni sunt prea cinici, prea sarcastici, prea insensibili, din cauza „pornografiei fricii”, ca sa faca intr-adevar acest lucru. Ei vor citi aceste cuvinte, vor spune ca „suna fain”, dar nu vor trece la fapte.
 
Va solicit voua SA IL FACETI. Acesta este examenul final. Intunecatilor le-a mai ramas foarte putin timp, iar aceasta e manevra lor finala. Trebuie sa ii oprim. Puteti fi de ajutor.
Nu numai ca ajutati planeta, ci distrugeti cicluri de karma negativa din viata voastra, ceea ce va va face sa fiti, in ultima instanta, mult mai fericiti si mai impliniti.
 
Va multumesc pentru ajutorul vostru. Nu sunt singurul care solicit acest lucru — aceasta e o solicitare simpla din partea oamenilor care sustin evolutia planetei, din afara matricei realitatii noastre fizice.
- David Wilcock
Ana Nicolai Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare
Reconnection and Reconnective Healing Practitioner
www.TheReconnection.com
SURSA :Editura For You Newsletter
(ii multumim Anei Nicolai)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu