vineri, 27 mai 2011

MATRICEA NOII ROMANII-MESAJ INCURAJATOR

 

MATRICEA NOII ROMANII-MESAJ INCURAJATOR

       SaLuSa 23-Mai-2011

Sunt SaLuSa din Sirius si am incredere ca prin mesajele noastre, voi ati atins gradat o mai buna intelegere asupra ce reprezinta Federatia Galactica. Noi suntem voi cei din viitor, iar voi veti trece cu usurinta de la actualul mod de viata, la unul care va va conduce la a va ocupa locul ca demne Fiinte Galactice. Noi vedem aceste vremuri ca fiind extrem de emotionante, din perspectiva de a va invita inapoi acolo unde cu adevarat va este locul - acela de Seminte Stelare.

 
Dupa cum se poate astepta, profetiile vin si se duc, si veti vedea ca periodic unele grupuri vor simti ca ele au fost ghidate spre o profetie ce le sustine crezurile. Va puteti intreba cum se petrece aceasta, si in multe cazuri este rezultatul energiei date unui eveniment de o semnificatie religioasa. Aceasta poate sa mearga in urma sute, daca nu mii de ani, gradat ea devenind atat de puternica incat va impinge constiintele acelor credinciosi la o manifestare concreta. Factorul care poate sa duca la un non-eveniment este cel mai probabil acela ca linia temporala s-a schimbat, impreuna cu nivelele de constiinta si Lumina a ajuns sa fie cea care aduce pacea. Ca si rezultat previziunea nu merge mai departe si ea nu se mai manifesta. Apocalipsa prin urmare nu va mai avea loc asa cum se astepta, desi vor exista inca multe schimbari planetare, insa ele nu mai sunt asociate cu moartea in masa si distrugerea.
Daca este cu putinta oamenii ar trebui sa se concentreze pe aspectele pozitive ale schimbarilor, si dupa cum am recomandat adeseori sa isi pastreze viziunea asupra Noului Pamant in prim plan. Aceste vremuri vor fi confuze pentru atat de multe suflete care nu sunt chiar sigure la ce sa se astepte, si activitatile nu sunt sustinute de catre Cei intunecati. Ei au planuit sa falsifice evenimente care sa vina in paralel cu profetiile, implinind astfel asteptarile oamenilor, ceea ce desigur va alimenta factorul "frica". Noi suntem constienti de aceste intentii si in cadrul anumitor limite, datorita situatiilor karmice, suntem capabili a le preveni de la a mai aparea. Noi am prevenit Un Al Treilea Razboi Mondial, distrugerea Pamantului si imbolnaviri si infectii in masa, care ar fi putut sa decimeze populatia voastra. Acestea s-au petrecut in acord cu responsabilitatile noastre de a se va atinge in siguranta momentul Ascensiunii si ca aceasta posibilitate de a ascende nu va este negata.

Lucrurile pot sa nu va apara in aceasta ipostaza, insa voi va inaltati din vibratiile joase si pe masura ce faceti aceasta, activitatile intunecate vor fi diminuate, prin Lumina care le slabeste impactul. Prin pasii ce sunt facuti pentru a aduce aliatii nostri in pozitii de putere, noi am influentat de asemenea ceea ce se petrece. Prin toate acestea, luate impreuna, noi progresam spre telurile noastre de a aduce schimbari majore, care vor conduce la inlaturarea Celor intunecati. Deci fiti siguri ca si daca nu detineti detaliile, noi ne atingem telurile noastre, de a duce lucrurile mai departe. Atunci cand va incepe nu va putea exista nici un alt deznodamant, Planul Divin urmand a se manifesta indiferent de forma exterioara pe care o vor lua lucrurile. Este motivul pentru care noi ocazional va amintim ca Lumina deja a atins victoria ce v-a fost promisa. Nu exista absolut nici un motiv de ingrijorare si orice ati ales pentru voi sa experimentati in vremurile de sfarsit, aceea se va manifesta.

Noi continuam sa va facem sa priviti inainte, urmand a veni o vreme in care trecutul va a vea o mica influenta asupra voastra. Odata ce ati ascensionat si nivelele voastre de constiinta sunt expansionate foarte mult, voi prin urmare va veti deconecta de la amintirea de a fi fost in vibratiile joase. Aceasta nu va mai avea importanta, insa fara indoiala experienta castigata va ramane mereu cu voi. Voi sunteti pentru totdeauna pe calea spirituala de a va regasi calea inapoi la Sursa, si aceasta se aplica tuturor sufletelor, fara exceptie. Deci voi puteti vedea ca oriunde intalniti alte suflete, voi aveti multe in comun si dintre toate nu cel mai putin aspectul de a veni cu totii din aceeasi Sursa. Voi ati ales sa experimentati separarea de aceasta si ati acceptat provocarea de a va restabili Lumina si nivelele de constiinta, care sa restaureze amintirile voastre subconstiente asupra adevaratului vostru Sine. Aceasta s-a realizat de catre multi dintre voi si a fost acest succes acela care a permis ca mai mult timp sa va fie acordat, pentru a reusi sa ascensioneze cat mai multe fiinte cu putinta. Altfel voi nu ati mai fi fost aici la acest moment si v-ati fi intcheiat calatoriile odata cu venirea Mileniului.

Deci Dragilor, voi puteti intelege admiratia si iubirea, ce se revarsa spre voi din dimensiunile mai inalte, deoarece succesul vostru a fost realizat doar prin dedicatia voastra si intentia puternica de a depasi toate obstacolele. Voi sunteti cu adevarat fiinte magnifice si in viitorul apropiat voi va veti alatura noua ca Fiinte cu o constiinta deplina. Indiferent de experientele voastre pamantesti, nu trebuie sa aveti o viziune joasa asupra voastra insiva, intrucat insasi motivul de a fi pe Pamant a fost acela de a cobori in vibratiile joase. Ceea ce ati invatat din ele este aspectul cel mai important, si nu modul in care ati facut aceasta, deoarece cu totii ati experimentat atractia energiilor joase. Cum altfel sa fi invatat cum sa le manuiti si cum sa intelegeti pe deplin cum sa le faceti fata? Voi nu sunteti etichetati ca pacatosi, asa cum unii vor sa va faca sa credeti, si viata pe Pamant a fost menita sa fie traita, spre a alege orice experienta, care ar putea sa va imbunatateasca intelegerea, care sa va conduca inapoi la Lumina.

Voi ati avut cu totii atatea vieti in dualitate si este de inteles ca voi acum simtiti ca este momentul pentru schimbare. Pentru multe suflete nu mai sunt prea multe de invatat din ea, si pentru ca si-au restabilit o puternica legatura cu Lumina, sunt pregatiti sa se inalte. A fost un crescendo pana in acest moment de-a lungul mai multor secole si mari Fiinte au pasit pe Pamant, pentru a va ajuta sa intelegeti adevarul Divinitatii voastre. Invataturile acestora poate ca au fost distorsionate, dar aceasta face inca si mai remarcabil faptul ca voi totusi v-ati gasit Lumina voastra. Iubirea este cuvantul cheie in evolutia voastra, fie ca o primiti sau o emiteti, iar atunci cand atingeti un punct in care sa fiti capabili sa o manifestati fara conditii, voi sunteti cu adevarat una cu Constiinta Cristica. Noi vorbim de Iubire Neconditionata, iar aceasta insemna sa daruiesti fara a judeca si fara a cere nimic in schimb pentru aceasta. Oamenii au o tendinta de a pastra o conceptie, care pune conditii pentru a darui Iubire, si aceasta este o lectie ce trebuie invatata pe masura ce intrati in ultima perioada, care duce la Ascensiune. Pur si simplu faceti tot ceea ce puteti si veti afla ca va deveni mai usor sa ganditi astfel, aceasta venind cu o crestere in nivelele voastre de constiinta.

Sunt SaLuSa din Sirius si am incredere ca prin mesajele noastre, voi ati atins gradat o mai buna intelegere asupra ce reprezinta Federatia Galactica. Noi suntem voi cei din viitor, iar voi veti trece cu usurinta de la actualul mod de viata, la unul care va va conduce la a va ocupa locul ca demne Fiinte Galactice. Noi vedem aceste vremuri ca fiind extrem de emotionante, din perspectiva de a va invita inapoi acolo unde cu adevarat va este locul - acela de Seminte Stelare.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


SURSA :Website:
 www.treeofthegoldenlight.com            
Traducator: Sorin   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu