vineri, 20 mai 2011

Lectiile Karmei in numerologie: Cum iti influenteaza vietile anterioare prezentul?

Lectiile Karmei in numerologie: Cum iti influenteaza vietile anterioare prezentul?

Absenta unui anumit numar/-e din nume nu trebuie trecuta/ -e cu vederea. In numerologie, lectia karmica este extrem de importanta, avand o semnificatie aparte. Ea poate dezvalui un anumit aspect al vietii tale care trebuie imbunatatit pentru a restabili echilibrul si armonia in viata ta. Este adevarat ca lectiile karmice nu au un impact atat de puternic precum datoriile karmice (vezi si articolul Datoriile karmice in numerologie), insa cunoasterea lor este esentiala daca doresti sa afli cum poti avea o viata mai buna.

Lectiile karmice reprezinta de fapt minusuri, neajunsuri, anumite slabiciuni pe care le o persoana, experiente pe care le-a ocolit sau chestiuni pe care le-a lasat nerezolvate intr-o viata anterioara. Totodata, in viata prezenta, lectiile karmice pot reprezenta un impediment catre obtinerea implinirii si a realizarii. Cunoscandu-si lectiile karmice si ce anume trebuie “indreptat” in viata sa, o persoana poate intelege ce are de facut pentru a-si invinge karma.
Iti poti afla lectia karmica, descoperind ce numere lipsesc din numele tau complet. Procedeul este extrem de simplu. Fiecarei litere ce iti alcatuieste numele ii corespunde un numar dupa cum urmeaza:
A, J, S- 1
B, K, T -2
C, L, U - 3
D, M, V - 4
E, N, W - 5
F, O, X - 6
G, P, Y - 7
H, Q, Z - 8
I, R, & - 9

Noteaza-ti pe o foaie de hartie numele intreg si transpune-l in cifrele corespunzatoare literelor numelui. Spre exemplu unei persoane care se numeste Ana Maria Radu ii corespund urmatoarele cifre: 1 – 5- 1 (Ana) 4- 1- 9 – 9-1 (Maria) 9- 1- 4- 3 (Radu). In acest nume nu regasim toate cifrele 1-9. Lipsesc cifrele 2, 6, 7, 8. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca aceasta persoana, Ana Maria Radu, are mai multe lectii karmice, si anume lectiile 2, 6, 7, 8. O persoana poate avea fie o singura lectie karmica, fie mai multe, fie niciuna.
Iti poti calcula si tu lectia/ lectiile karmice pe care le ai de invatat dupa procedeul de mai sus sau introducand datele tale in acest modul:

Mai jos, gasesti si principalele semnificatii ale lectiilor karmice:
Lectia karmica 1 (Daca din numele tau lipseste cifra 1) - Intr-o viata anterioara, ti-au lipsit determinarea, dorinta de a lua initiativa, dar si ambitia. Trebuie sa inveti sa fii independent si sa iti sustii interesele si opiniile. Lupta mai mult pentru ceea ce iti doresti si invata ca sta in puterile tale sa te faci remarcat. Nu te lasa dominat si nici influentat de ceea ce cred si gandesc altii despre tine.

Lectia karmica 2 (Daca din numele tau lipseste cifra 2)– Probabil ca intr-o viata anterioara  ai refuzat sa fii cooperant, ai refuzat sa pleci urechea si la doleantele celorlalti sau ai calcat in picioare vointele celorlalti. Este timpul sa iti iei revansa in aceasta viata. Lectia actuala presupune mai multa toleranta si deschidere fata  de cei din jur, mai multa rabdare si intelegere fata  de nevoile lor. Nu judeca fara sa cunosti. Invata sa lucrezi in echipa.

Lectia karmica 3 (Daca din numele tau lipseste cifra 3) – Intr-o viata anterioara, te-ai aflat in situatia de a nu te putea exprima la maxima ta capacitate sau de a nu te putea bucura de viata din plin. Ai luat lucrurile prea in serios, ai fost critic atat cu tine, cat si cu ceilalti, iar asteptarile tale au fost prea inalte. In aceasta viata trebuie sa te eliberezi de gravitatea caracterului tau si sa profiti din plin de orice moment al vietii. Perfectiunea nu este calea catre fericire.

Lectia karmica 4 (Daca din numele tau lipseste cifra 4)– Lipsa de organizare, confuzie, risipirea energiilor in mii de directii, insa nu inspre un tel unitar, o viziune deloc obiectiva asupra vietii… ai avut parte de toate acestea intr-o viata anterioara. In aceasta viata, trebuie sa inveti sa-ti canalizezi fortele inspre o directie anume, sa fii mai disciplinat cu tine, sa nu lasi circumstantele sa-ti clatine increderea in propria capacitate de a-ti atinge obiectivele. Potentialul tau trebuie fructificat la maximum. Ramai dedicat scopurilor si telurilor tale.

Lectia karmica 5 (Daca din numele tau lipseste cifra 5) - Te-ai plafonat, te-ai multumit cu ceea ce ai, ai uitat sa visezi si sa experimentezi experiente noi, ai stat in banca ta privind de pe margine cum altii obtin ceea ce iti doresti, cum altii se duc in locuri in care tie iti este imposibil sa ajungi… asta ai facut intr-o viata anterioara. Foarte probabil ca principala ta frica a fost frica de schimbare si de nou. Trebuie sa inveti cum sa-ti infrunti aceasta tema. Nu ezita sa accepti provocarile si lucrurile noi, nu ezita sa fii spontan si sa ai initiativa. Lasa-te cuprins de entuziasm si de curiozitate. Calatoreste, experimenteaza, descopera latura aventuroasa din tine. Trebuie sa iti traiesti aceasta viata din plin.

Lectia karmica 6 (Daca din numele tau lipseste cifra 6)– In vietile tale anterioare, ai refuzat sa preiei responsabilitati pe umerii tai chiar daca erai perfect indreptatit sa faci asta. Acestei fugi de raspunderi i s-a adaugat probabil si teama de angajament. Sub pretextul libertatii, nu ti-ai manifestat deloc dorinta de a-ti asuma angajamente serioase, ascunzandu-ti emotiile si ranind persoana iubita. Lectia acestei vieti este despre sinceritatea relatiilor, despre puterea ta de sacrificiu, despre capacitatea de a darui sincer, dezinteresat, din inima.

Lectia karmica 7 (Daca din numele tau lipseste cifra 7) – In trecut, ti s-a dat un dar (un talent sau o abilitate speciala) de care nu ai profitat suficient sau pe care l-ai lasat sa se risipeasca. Este de datoria ta ca in aceasta viata sa lupti mai mult pentru autoperfectionare, pentru a-ti dezvolta acest talent si pentru a-l pretui la justa sa valoare. Talentul tau trebuie adus la lumina, valorificat, aratat si celorlalti. Trebuie sa ai incredere in tine si in aptitudinile tale, lucrand mai mult la capitolul autocritica, metode si disponibilitate.

Lectia karmica 8 ( Daca din numele tau lipseste cifra 8)– In vietile tale anterioare ai fost risipitor si nesabuit, lipsindu-ti simtul practic, abilitatea de a gestiona banii sau de a solutiona eficient chestiuni financiare. Foarte probabil ca situatia ta materiala a fost instabila, cu multe rasturnari de situatii care ti-au zdruncinat puternic sentimentul de securitate si de siguranta. Indaratnic si incapatanat, ti-ai perceput intr-un mod gresit limitele si nu ai acceptat nicio forma de autoritate. In aceasta viata, trebuie sa inveti sa apreciezi banul la valoarea sa, acceptand sfaturi atunci cand este cazul. Trebuie sa inveti lectia precautiei si a constientizarii propriilor limite si resurse.

Lectia karmica 9 (Daca din numele tau lipseste cifra 9)– Istoricul vietilor tale anterioare sta sub semnul lipsei de intelegere fata  de ceilalti, al dezinteresului fata de cei apropiati, al egoismului, dar si sub semnul iubirii excesive de sine. Foarte probabil ca ti-ai impus vointa asupra celorlalti, influentandu-le destinul. Lectia acestei vieti face apel la toleranta, la capacitatea ta de compasiune, la sensibilitate, la abilitatea ta de a empatiza cu ceilalti. Trebuie sa inveti sa intinzi o mana de ajutor cand ti se cere si sa intelegi ca daruirea de sine nu este intotdeauna un sacrificiu.

SURSA :  http://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/7968/Lectiile-Karmei-in-numerologie-Cum-iti-influenteaza-vietile-anterioare-prezentul/pagina-3.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu