duminică, 5 iunie 2011

Adamus-Familia spirituala



Adamus-Familia spirituala  01 06 2011-
Si asa este, dragii mei. Ati zburat. Efectiv ati zburat pe un plan foarte inalt, folosindu-va aripile voastre cele mai mari. E minunat sa va privim si sa va vedem ca pasari maestre, in zborul vostru larg, atotcuprinzator, cand nu va mai pasa de nimeni si de nimic si sunteti doar voi in manifestare, in devenire. Iata cum intrati voi in starea de devenire si este doar un inceput.
Voi incepeti sa deveniti tot mai mult voi insiva, de la zi la zi. Si aceasta zi a fost o devenire mareata, in prezenta Eu Sunt.

Noi cei dincolo de voal, suntem foarte mandri si va aplaudam si chiar dorim sa auziti aplauzele noastre si sa auziti acel vivat pe care noi il spunem in onoarea voastra. Este o mare multumire si o mare incantare cand vedem cum voi umanii, va sarbatoriti, va petreceti si va asumati tot ceea ce voi puteti sa va asumati in Energia Noua. Este o mare detasare de care ati dat dovada. Foarte multi dintre voi au venit demoland totul ce era vechi in ei. Au indepartat din ei in aceste momente cand au ales sa vina, cat ar fi indepartat in ani multi de lucru cu ei insisi.

Chemarea din inima voastra a determinat aceasta hotarare. Voi acum va ascultati inima si acest moment sacru cand voi intelegeti inima voastra, este o decuplare de la trecut, fantastic de mare, astfel ca voi brusc, v-ati detasat, v-ati decuplat si ati pornit in acest zbor inalt, cu aceste aripi maestrite, cu toata lumina din voi cu care sunteti capabili acum.
A fost o urnire/miscare mareata. Nu va dati seama inca, dar veti vedea rezultatele. Veti vedea ce urmeaza sa se intample, pt ca in viata fiecaruia intra si miracolul si schimbarea, dar si ceva ce va va uimi: puterea voastra de hotarare si de alegere. Puterea voastra de a fi voi, fie ca o manifestati in fata voastra, a familiei, a prietenilor. Voi nu va veti mai lasa calcati in picioare, nu veti mai accepta sa ramaneti sclavii nimanui si veti fi uimiti cu cata detasare veti lua aceste hotarari pt voi, eliberandu-va de cei din jurul vostru. Va va uimi cat de detasati veti fi de familie. Nu in sensul de a-i iubi, ci in sensul de a fi detasati, pt ca acum intelegeti sa fiti voi in devenire si ceea ce ati hotarat sa va miscati, sa fiti in hotarare in acel moment, a fost acea taiere a unor lanturi energetice.

Acum toate acestea s-au dus, ati scapat de ele si ati putut zbura. Incepeti sa va simtiti libertatea. Incepe sa va placa aceasta libertate si o veti cere tot mai mult. O veti pretinde de la Sinele vostru Inalt. Nu veti mai permite celor de langa voi sa va incalce acest spatiu liber. Nu veti mai permite si nu va mai fi posibil sa acceptati sa nu aveti spatiul si momentul vostru liber.
Aceasta inseamna imputernicire fata de voi. Inseamna ca ati ales tot mai mult sa manifestati prezenta Eu Sunt. Veti uimi pe multi din jurul vostru, dar in acelasi timp, veti ramane fermi, pe poziti. Nu va fi usor pt cei de langa voi, dar pt voi nu va mai conta.

Voi stiti acum foarte clar ce inseamna acest viitor, Energia Noua. Voi veti sti ca totul este pt binele tuturor si atunci nu va mai conta ceea ce va spune sau se va opune cel de langa voi, sau va fi nemultumit, pt ca voi veti simti ca sunteti mult deasupra lor, datorita acelor detasari, a acelor eliberari, a acelor lanturi care au cazut. Voi de fapt in fizic sunteti tot acolo, totusi vibrational, sunteti la ani lumina distanta de ei. Vedeti, de asta va spuneam: e munca fiecaruia, e constientizarea fiecaruia. Nu puteti face ceva pt altii, oricat ati vrea voi, pt ca e vorba de traire, nu de teorie, de A Trai viata insasi. Si cand multi de langa voi nu vor putea experimenta ceea ce voi ati experimentat, pt ei este ca si cum bati la o poarta care nu are clanta. Bati intr-un perete in care nu exista nici o poarta.

Noi v-am recomandat sa va indreptati atentia tot mai mult catre voi, catre interiorul vostru, sa patrundeti catre portile voastre, caci voi stiti unde sa le deschideti, stiti cum sa le deschideti: prin dorinta. Voi sunteti acolo, acolo unde intai ati crezut ca e inchis, ca e blocat, Pe urma ati vazut ca puteti fi in momentul interior, cand nu este blocaj. Stiti sa patrundeti in aceste spatii. V-ati gasit. Acest lucru nu il poti arata celuilalt. Nu ai cum.

E momentul cand fiecare se gaseste cu el. Si de aceea v-am tot spus: fiti voi, stati cu voi. Intelegeti-va, observati-va, iubiti-va. Toate acestea va ajuta pe voi si pe fiecare, pe oricine doreste. Lasati-i pe ceilalti daca nu vor, sau daca nu pot. Nu va pierdeti timpul cu ei, pt ca este un timp pretios al vostru si nu e momentul sa pierdeti timpul cu ceilalti, oricat de dragi v-ar fi, pt ca ei au experientele lor si voi ati observat ceva la aceasta intalnire si s-a si scris: una este familia biologica si una este familia spiritual.

Fiecare, pt a veni pe Pamant, are nevoie de familia biologica. Ii oferiti iubire si recunostinta, dar e posibil la un moment dat, sa va indepartati de ea si sa gasiti completarea si conexiunea alaturi de familia spirituala, ca de fapt, indiferent de locul unde va nasteti, voi formati o familie spirituala, o familie a lui Unu.
Familia biologica sunt niste roluri ca toate rolurile. Conexiunea si atasamentele, caci sunt atasamente cu aceasta familie biologica, este mult mai mare, dar este un prag care este de depasit si el. Iubirea si recunostinta nu are nimic de-a face cu atasamentul. Insa aceste atasamente va dau uneori foarte mult inapoi. Cand veti intelege ca peste tot este familie, chiar si membri unde te nasti, sunt in acelasi timp si familia spirituala.

Deci faceti, simtiti, intelegeti, insa acesta este momentul si forma de a veni pe Pamant, dar nu va puteti ingradi libertatea prin familia biologica. E o forma de ajutorare, de crestere, de sustinere, insa nimeni nu poate lua libertatea nimanui si cand atasamentele sunt foarte mari, familia biologica devine un dezastru si atunci aveti si mai mult de curatat si mai mult de depasit si poate chiar o oprtunitate sa va treziti.
Deci dragii mei, nu fiti in atasament cu absolut nimeni. Tobias a spus si a repetat-o: nu aveti responsabilitate pt nimeni, doar pt voi. Aveti iubire, aveti intelegere, aveti recunostinta, dar responsabilitatea este doar pt voi. Si voi ati simtit acum puterea familiei spirituale. Ati simtit cum este sa impartasesti, ati simtit cum este sa fiti impreuna, ati simtit uneori chiar tensiuni la nivelul familiei spirituale, dar care de fapt erau suturi pt a merge mai departe. Si familia spirituala fiind detasata, tot timpul te ajuta, tot timpul te sustine si iti ofera intelegerea si rabdarea ei.
Familia spirituala e cu totul altcev
a decat familia biologica. Aici in cadrul familiei spirituale, cu adevarat evoluati, va dezvoltati, avansati. Aici, prin oglinzi, vi se arata ce aveti de curatat. Cand apar tensiuni, familia spirituala va arata unde aveti de lucrat cu voi. Deci iata ce rol maret are familia spirituala. Familia spirituala niciodata nu va ramane suparata pe vreun membru al ei, pt ca ea stie, ea cunoaste aceste momente de desteptare.
Familia biologica poate sa se supere ca nu v-ati sacrificat, ca nu sunteti drepti in fiecare moment, chiar daca tu esti obosit, ca nu-i oferi iubire suficienta. Familia biologica conditioneaza. Familia spirituala nu va conditiona niciodata. Familia spirituala iti ofera toata libertatea. Familia biologica uneori te strange, te sufoca, iti pune lantul de gat, chipurile ca vrea sa-ti faca mai mult bine. Familia biologica inca are de inteles, de dezvoltat.

Voi acum incepeti sa aduceti schimbari in cadrul familiei biologice. Acum incep parintii sa-si observe copiii, sa-i inteleaga si sa-i considere maestrii. Acum copilul cu adevarat va fi apreciat si inteles si la randul sau copilul isi va intelege parintii biologici. Dar adevarata familie, ramane familia spirituala.
Si voi la un moment dat, veti incepe sa va cresteti copii in grup si sa nu mai fie dependenti, sa nu mai creati dependente intre voi si proprii vostri copii si sa-i lasati sa primeasca si de la ceilalti membri iubire si sfaturi sau indrumari.

Si cand din familia spirituala vine cineva cu o observatie, parintele biologic nu se va supara si va intelege. Dar de-abia acum incepe sa se deschida si familia biologica catre familia spirituala. Si asa cum voi formati unimea, ca sa traiti impreuna intr-un astfel de grup, asa si familia biologica incepe sa invete unimea si sa se deschida, iar copii vor fi la un moment dat, ai tuturor, ca nimeni sa nu mai zica disperat: vai, copilul meu!
Nu-i adevarat. Nu-i copilul lui. E al Universului. Chiar daca l-a nascut, e al Universului. Sa aprecieze ca acel suflet a apreciat pe parintele biologic si a venit la el. Dar pt aceasta iubire ca a venit la el, familia biologica are sa manifeste iubirea si sa-l lase liber sa se intoarca catre libertatea de care are nevoie. Si nu vorbim iarasi de o libertate rau inteleasa, ca acesti copii sa faca toate nazbatiile, sa faca obraznicii.

E vorba de o intelegere si de o ghidare de mic, in forma noii energii si copilul sa fie ghidat usor, sa fie observat de toti printr-o ghidare intr-adevar neconditionata, ca el sa se poata dezvolta asa cum a simtit sa vina si sa se dezvolte. Dar cand el este preluat de familia spirituala, energia lui va raspunde acelei energii spirituale a familiei, care este total neconditionata, total detasata, cu foarte multe oportunitati si copilul va simti vibratia si va raspunde la aceasta si va raspunde la aceasta vibratie pt ca el deja vine cu aceasta vibratie si este dornic sa simta de cum se naste, aceste aspecte din jurul sau.

Iata ca voi ati constientizat familia spirituala si aceasta familie spirituala pe care voi ati format-o si la care au venit si altii, iar la un moment dat altii au plecat; nu conteaza. Acea miscare care s-a facut, este cea mai importanta. Fiecare si-a luat cat a putut, cat a avut nevoie. Oricum s-a incarcat. Duce mai departe. Insa nucleul, energia cosmica formata de voi acolo, este imensa. Deschiderile pe care le-ati facut, sunt mult mai mult decat mentalul poate sa inteleaga; doar la nivel de inima. Iar acolo, ce-ati gasit? Iubire, armonie, veselie... Aceasta ati gasit. A fost o conexiune totala de fapt.

 Din voi si in acelasi timp in voi, s-a manifestat aceasta energie noua, energia Cristica, oricum doriti sa-i spuneti, ceva cu totul si cu totul nou.
Nu aveti de facut decat sa observati ceea ce se va intampla, atat in voi, atat in relatiile voastre, atat in tot ceea ce va inconjoara, pt ca ati creat o bomba cu efect intarziat, care va continua sa se produca. Si poate daca Einstein va fi aici, langa mine, va explica mai bine acest cumul de constiinta care a depasit numeric raportul dintre constiinta si numar si totul s-a expandat.
Haideti sa respiram si haideti sa simtitm toate acesteea. Permiteti-va sa fiti. Nu mai conteaza ce si cum. Doar fiti. Permiteti-va ca prezenta voastra Eu Sunt, sa devina tot ceea ce este si voi sa deveniti aidoma ei. Iar in rest, permiteti ca totul sa fie si sa aiba loc.

Caci voi v-ati dus pe toate aspectele voastre dimensionale si totul acum este peste tot. Am dorit sa va multumim, sa va transmitem cuvintele noastre de lauda. Sa primiti din partea noastra un prea plin. Pt ca va este necesar. Si in primul si primul rand, va este necesar pt corpul vostru fizic. Si am dori sa stiti cu permisiunea voastra si sa ne permiteti ca in urmatoarele zile, echipele voastre angelice si multi dintre noi, sa continuam sa lucram asupra corpurilor voastre, ca tot ceea ce urmeaza sa fie mult mai usor pt voi. Primiti aceasta ca un dar si din partea noastra si din partea Sinelui vostru Inalt, ca aceasta saptamana ce urmeaza, luati-o ca o saptamana de pauza, de vacanta pt voi insiva.

Simtiti tot ceea ce v-ar place. Fiti unde v-ar place. Permiteti-va tot ceea ce credeti ca e bun pt voi, indiferent ce va fi. In aceste moment cand voi va acordati aceasta vacanta pt voi, noi vom fi acolo ca sa sustinem, sa refacem, sa va ajutam pt ceea ce urmeaza. Fiti o saptamana de bucurie. Vreti in sala, bine, vreti sa nu fiti in sala, e la fel de bine. Dar, fiti in vacanta. Luati-va aceasta saptamana de vacanta.

Ati lucrat intens de la inceputul anului. Ati lucrat foarte intens si foarte mult. Totul este si mai intens. Permiteti-va sa fiti in vacanta si va spunem ca va fi minunat si ca va este necesar pt voi. Si in special ganditi-va la corpul vostru fizic. Lasati-l sa se odihneasca Va fi o odihna binemeritat si pt el. Orice faceti este la fel de spiritual. Acum si noi si voi stiti cine sunteti. Permiteti-va aceasta vacanta. Iesiti din tipare. Schimbati. Aduceti altceva nou pt sufletul vostru. Nu ca datorie pt spirit. Nu exista nici o datorie pt nimic. Noi va rugam sa aveti grija de corpurile voastre fizice.
 Inca odata va imbratisam. Permiteti-ne sa va sustinem in aceasta saptamana. Va multumim, va aplaudam in continuare, sa va aplaudam, sa cantam pt voi.
Namaste, Namaste, Adamus cel suveran, in permanenta impreuna cu voi.
SURSA : MESAJ MAIL : Grup Energia Noua
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu