sâmbătă, 4 iunie 2011

St.Germain -Atitudini si Opinii


St.Germain -Atitudini si Opinii



Pot discipolii mei să fie stăpânii experienţei lor umane acum? Dictările mele sunt mai mult decât suficiente pentru a îndruma la ascensiune, şi toti discipolii mei pot pleca la următorul val dacă au renuntat la atitudinea lor despre dorintă , atasament si dramă care provoacă activitatea mentală. Nici unul din discipoiil mei nu este incapabil a se înălta. Există înca drame care au nevoie de o atitudine detaşată? Mai exista încă dialoguri mentale despre orice? Mai există cauze de perturbare în acţiune? Nici o perturbare nu poate să deraieze o ascensiune decat dacă există o mascare a sentimentelor cinstite. Clarificati orice tulburări interioare prin acceptarea punctului de vedere al 'celorlalti' ca fiind la fel de valabil ca al vostru. Diferenţele personale înseamnă doar - un mod diferit de consideraţie.


Adevărul nu este în nici una dintre categoriile voastre. Adevărul conţine toate atitudinile şi toate opţiunile. Nici unul nu este mai conştienţ decât ceilalţi - aceasta este doar determinarea mintii. Nici o alta decizie, decât aceea de a renunţa la minte ca fiind controlorul vostru, nu contează.



Constiinta pură include toate lucrurile ce sunt observate, nu numai acelea cu care sunteti de acord. Când veni ziua în care nici o opinie nu va fi data, o nouă constiintă va fii posibilă. A nu avea o opinie este un motiv pentru a şterge o relaţie sau pentru a trece la un alt punct de vedere pentru a evita distrugerea unei relaţii. Poate acest mesaj provoca dispariţia controlului asupra prietenilor cuiva care nu sunt de acord cu voi?


Vă rog să acordaţi atenţie acestui lucru. Ati dizolvat o relaţie din cauza diferenţei de opinie? Aveţi relatii doar cu cei care sunt de acord cu voi? Nici una dintre aceste atitudini de control nu sunt usa către ascensiune. Ambele sunt considerente minore, dar ceea ce poate fi minor azi poate apărea major, mâine. Poate apare o diferenţă de opinie, cum ar fi alegerea candidaţilor politici care deţin puncte de vedere opuse. Va distruge aceasta continuitatea relatiilor voastre? Trebuie sa fim cu toţi de acord? Nu , trebuie să permitem şi să acceptam diferenţele dacă este pentru a oferi dragoste în toate împrejurările.


Sunteti un activist pro-activ pentru a face o condiţie diferită pentru lume ? Poate fi realizat acest lucru cu o atitudine PENTRU noua condiţie care este dorită, fără a fi împotriva celor care nu sunt de acord cu schimbarea pe care vreti sa o faceti? Poate închiderea în fata unei probleme ce a fost deranjantă, de asemenea, să deschidă în general calea mai mult spre o atitudine de acceptare? Toate atitudinile sunt opinile ego-ului. Nimic nu crede ego-ul că este mai important decât conexiunile umane. Schimbati lumea cu acest lucru, fără atitudini faţă de alţii.


Pregătiţi-vă să vă înăltati prin renuntarea la atitudini împotriva a orice. Găsiţi închidere mentală în diferenţele de opinie. Permiteti tuturor să se uite la experienţele lor umane prin filtrele proprii, fără ai face ca greşesc pentru opinia lor. Poate fi aceasta, noua directie spre ascensiune? Iertatii pe toti cei care s-au supărat atunci când nu ati fost de acord cu ei. Eliberati toate aversiunile şi damnarile. Tot discipolii mei sunt rugaţi să ştearga preocupările lor în privinta diferenţelor. Toate diferenţele aduc un mare cadou capacitătii voastre de a lua decizii. Oferiti recunostintă pentru ele.


Eu Sunt Cel Ce SuntMaestrul Inăltat St. Germain


http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com/2011_05_01_archive.html


Traducere:Eliza Fati


Multumim Elizei
http://lumina-lumii.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu