sâmbătă, 11 iunie 2011

"Experienta Spiralei" : SHOUD 11 Seria (NEXT)

SHOUD 11: "Experienta Spiralei"

Seria (NEXT)

Eu sunt cel ce eu sunt, Adamus cel FOARTE suveran. Bine ati venit in energia acestui grup. Si pentru cei care asculta online din toate tarile si pentru cei care vor asculta acest mesaj mai tarziu, bine ati venit!
Voi avea nevoie de un pahar cu apa. Nu, paharul sa fie gol. (catre Linda)Iti este frica ca o sa il sparg? Linda: Da. Adamus: De asta ai spart tu un pahar aseara, ca sa nu il sparg eu azi? (rasete) Si o cafea, fara zahar, te rog. Astazi vom juca un joc in timp ce voi vorbi. Jocul este foarte simplu.
 
Voi credeti ca ati venit aici pentru a va umple de ceva. Asa cum acest pahar poate fi umplut cu apa, asa credeti ca si voi va puteti umple de cunostinte sau alte lucruri. Ahhh! Asta este o iluzie. Asa trec unii prin viata.Vor sa aiba abundenta, putina giugiuleala... (rasete)Dar asta nu functioneaza.Nu va puteti umple de nimic.Jocul de azi se numeste spirala. Despre asta este vorba. Nu despre a umple paharul ci despre expansiune.Vom evolua astazi, vom inflori.In timpul discursului meu, bun sau rau (face o pauza), vad ca nu aplaudati.
 
Linda: asta chiar a fost comic. Adamus: ah, umanii! As avea nevoie de o caseta cu niste rasete inregistrate si cand fac o gluma doar sa apas pe buton si sa se declanseze rasetele. Deci in timpul transmisiei vom face mici pauze, pe care Tobias le-a numit puncte de separare. Vom trece la urmatorul ciclu. Cand vom termina ziua de azi veti fi diferiti. Veti crede ca ati invatat ceva, dar de fapt veti fi experimentat ceva. Voi vedeti o cladire mare si rotunda dar asta este o iluzie. Ea este facuta din caramizi plate si patrate.V oi credeti ca sunteti aici si acum dar de fapt va aflati in propria voastra evolutie. Incetati sa mai ganditi. Respirati si sa trecem de spirala numarul 1.
 
Au fost cateva sapatamani intense. Si abia s-a scurs 40% din ce trebuie sa se intample. Totul este foarte simplu. Cum va descurcati cu ce se intampla? Audienta: minunat. Adamus: vreau sa va faceti o poza in acest moment. Niciodata nu au fost pe pamant energii atat de intense. Eu ca inger sunt surprins, am crezut ca nu veti rezista. Banda de cauciuc este intinsa pana la maxim. Unii ajuta la relaxarea ei, ii vedeti la stiri. Cititi cum viata lor se duce de rapa si va spuneti "bine ca nu sunt eu". Au loc lucruri dramatice. Cat de mult pot degenera lururile? Pai vom afla. Energia sexuala colapseaza. Cu tot ce se intampla in lume, sunt surprins ca nu colapseaza totul.
 
Exista o frica interioara: si daca totul se va distruge? Incetati aceste ganduri. Acesta este un tipar din Atlantida. Si daca se va distruge totul ce? Oricum nu va mai fi asa cum s-a intamplat in Atlantida. Nu va mai exista o asemenea distrugere fizica. Este o energie usoara care asteapta sa intre. Constiinta va fi marele cuvant. Oamenii vor fi mai constienti, unii dintre ei, altii nu. Unii nu vor mai continua calatoria fizic aici si vor pleca in alte spatii si asta este ok. Constiinta vie. Aproape toti traiesc in constiinta. Exista o hipnotizare. Voi inca mai sunteti atrasi de ea, de constiinta de masa, dar invatati. Despre ce invatati? Despre constiinta. Respirati, am trecut la o alta spirala. Traiti constient?
 
Audienta: Poate. Adamus: poate? Este usor sa intrati in confuzie, pentru ca inca mai faceti lucruri pentru altii, in loc sa faceti pentru voi. Voi nu va iubiti. Am spus-o. De ce nu va iubiti? Audienta: din obisnuinta. Adamus: Ce s-ar intampla daca v-ati iubi? Care ar fi urmarile in lume? Audienta: fericire? Adamus: nu, viata voastra oricum s-ar duce de rapa. (rasete) Si asta nu este ceva rau. Dar totul s-ar schimba, ar evolua. Exista o frica: si daca as elibera? Voi cadea. As pierde si micile fragmente de fericire. Acum este un timp nou. Este timpul sa va iubiti. Acesta este cel mai greu lucru pe care trebuie sa il faceti. Deja am trecut de trei nivele ale spiralei. Respirati. Este foarte simplu. Ma joc cu voi azi.
Vreau sa chem sfarsitul acestor lupte. Nu trebuie sa existe lupta aici pe pamant. Niciodata. In timpul suveranitatii mele, in Varsovia, in ultimii mei ani de viata pe pamant, mi-am petrecut mult timp in nordul Poloniei, in natura. Ingerii pot interfera, sa nu credeti ca toti ingerii sunt buni. Si voi sunteti ingeri si v-ati blocat. Si ingerii se pot bloca. Piatra asta numita pamant a fost la inceput insamantata de unele fiinte cu lumina pentru a-i insufla viata. Apoi au venit alte fiinte, martorii, care trebuiau sa asiste fiintele cu suflet sa mentina legatura intre pamant si acasa. Martorii nu aveau voie sa atinga fiinta umana, trebuiau doar sa observe.
 
Dar nu s-au putut abtine, sunt foarte senzuali. Ingerilor le place senzualitatea.
Voi v-ati reprimat senzualitatea pentru ca vi s-a spus ca este sexualitate. Respirati, sa mai evoluam putin. Ingerii au inceput sa interfereze, sa intre in visele umanilor. Daca o fiinta se numeste inger, asta nu inseamna ca stie mai multe decat voi. Si extraterestii. Of, de ce umanii isi ofera puterea oricui? Linda: nu stiu. Adamus: eram sigur. De ce isi ofera puterea oricarei fiinte, inclusiv lui dumnezeu? Linda: pentru ca atunci nu mai trebuie sa fie ei responsabili. Adamus: pentru ca atunci pot continua sa fie inconstienti. Nu mai trebuie sa se iubeasca. Dar astfel pierdeti atat de multe.
 
 
In Norvegia mi s-a pus cea mai interesanta intrebare, cea mai iritanta intrebare. O persoana m-a intrebat: "Adamus, care este secretul? Ce ne ascunzi?" Aceasta persoana a crezut in aceasta intrebare, a crezut ca eu ascund un mare secret, ca nu vreau sa il spun. Ar fi vrut sa ii indic o carte, un workshop pe care sa il urmeze ca sa poata afla secretul. Nu trebuie sa cititi nici o carte, sa mergeti la nici un workshop si nu trebuie sa invatati nimic. Secretul este ca nu exista nici un secret.
Nu mai incercati sa intelegeti. Ca si cum noi nu a avea altceva mai bun de facut decat sa va ascundem voua secretele puzzle-ului. Inca mai sunt unii care cred ca trebuie sa umple paharul cu ceva. Dupa cat ati realizat in toate vietile voastre, ar trebui ca paharul sa dea pe dinafara. Daca nu inseamna ca are o gaura si se scurge. Dar nu este vorba despre umplerea paharului, ci despre experimentare. Cred ca acea persoana a citit foarte multe carti despre autocunoastere.
 
Va imaginati cum ar fi sa va petreceti un weekend cu el? Asta chiar a fost amuzant. (Adamus apasa pe un buton si se aude o multime de rasete).
Nu este nimic de inteles. Totul trebuie experimentat. Cat de des va permiteti sa experimentati ceva care va streseaza, care va scoate din zona voastra de confort? Multi vrei sa plecati intr-o calatorie si apoi incepeti sa inventati scuze: ca nu am suficienti bani, timp, informatii, etc. Experienta nu trebuie judecata ca fiind buna sau rea. Nu va ingrijorati ca va fi dureroasa. Durerea se afla in minte. Corpul nu stie ce este durerea fara minte. Adevaratele sentimente nu sunt dureroase. Constiinta nu este dureroasa.
Constiinta nu are durere. Creierul a creat durerea, nu sunt sentimente reale, nu este constiinta pura. Mintea spune: trebuie sa inteleg. In ultimele saptamani, cand lucrurile au fost dificile, mintea a avut tendinta de a interveni. Ea incearca sa inteleaga. Incercati sa o ignorati. Mintea spune "ce se intampla? Ce trebuie sa fac acum?" Nu puteti intelege. Puteti face asta? Puteti sa faceti pauze si sa evoluati? Puteti sa aveti un accident minor cu masina si sa nu incercati sa intelegeti? Voua vi se intampla ceva, orice si va spuneti imediat: "ce incearca spiritul sa imi spuna?"
 
 
Daca simtiti o durere in corp "ce fac gresit?" Nimic, sunt doar experiente. Nu conteaza. Cand scoateti creierul din experienta, este minunat. Ascensionati intr-un nou nivel al experientei. Este un nou tipar al experientelor rele, repetitive, care nu va implineste. Cat este de implinitor sa fii falit? Sunteti in experienta pura. Este dificil dupa atatea vieti in care ati tot gandit. In urmatoarele saptamani incercati sa eliberati. Aceasta este experienta voastra aici pe pamant. Am mai spus sa nu mai procesati pentru ca asta este ceva mental. Si daca totul este perfect? Daca nu trebuie nimic reparat?
 
Procesarea este o forma de experimentare, dar este limitata. V-am spus ca trecutul vostru nu este asa cum isi aminteste mintea. Permiteti-va sa experimentati viata. Daca nu va place viata voastra asa cum este ea acuma, nu analizati de ce. Daca este nimic, este minunat. Ati impins in viata. Dar ce impingeti? Machio. Impingeti o minge de cacat pe deal. Voi incercati sa ascensionati prin efort. Unii considera ca trebuie sa sufere putin pentru a obtine ceva. Cine a mai inventat si asta? Ca trebuie sa studiati mult, sa suferiti. Nu. Viata trebuie traita in gratie. In Varsovia am cantat o melodie dedicata ingerilor si fiintelor exterioare voua: "hit the road, jack", a lui Ray Charles. Nu mai aveti nevoie de nimeni. GATA! Aplauze!
 
Martorii au fost acum mult timp pentru ca voi sa nu va rataciti aici. Ei acum vor sa fie umani, si-au incheiat rolul. Totul este vechi, ingerii sunt vechi. Zilele ingerilor s-au terminat, pentru ca ei s-au incarnat. Sunteti aici. Traiti un timp minunat. Umanii sunt foarte plictisitori. Ei proceseaza. Ati incercat sa petreceti un timp cu ei? Doamne! (rasete) Taci! Pentru ca dumnezeu nu vorbeste.
 
Adevarata lumina nu este energie. In proiectul Keahak vom invata ce este lumina si cum sa lucram cu ea. Umanii sunt prinsi in carne, sunt inconstienti, blocati. Fiti constienti si mergeti la un supermarket sau la un aeroport si observati. Cauldre zice ca judec, dar de asta sunt eu aici. (rasete) Umanii sunt hipnotizati. Eu stiu asta, voi stiti asta. Daca lumina voastra nu este stralucitoare, va vor distruge. Cine? Toti. Partenerul vostru, copiii vostri, extraterestrii. Si apropo, extraterestrii sunt foarte prosti.Nu au simtul umorului. Nu am auzit niciodata o gluma de la un extraterestru. Ei nu rad, nu plang. Imaginati-va asa ceva. Au un suflet dar nu au avut experiente asa ca voi. Voi aveti compasiune, iubire. Ei nu au nici macar un cuvant pentru iubire, ei au doar niste sunete: bip, bip, biiip. (rasete)
Este timpul sa aprindeti lumina in voi, nu o puteti face pentru nimeni altcineva. Felul in care este adusa lumina si folosita, va epuizeaza in acest moment si nu ar trebui sa fie asa. Energia este usoara. Nu ar trebui sa va afecteze, energia este pura. Cand respirati, voi radiati.
 
 De aceea unii au incetat sa mai respire. Initial dupa ce respirati, incepe sa va doara, pentru ca scoate la suprafata tot gunoiul. Si incep sa mearga pe la workshopuri, sa citeasca carti, sa plateasca multi bani pentru a se ilumina.
Experimentati, respirati, realizati ca nu trebuie sa fie nimic dificil. Uimitor. In timpul somnului voi incercati sa mergeti in alte dimensiuni sa obtineti raspunsul; credeti ca eu nu va vad, dar este o pierdere de timp, va treziti epuizati, fara nici o solutie. S-a spus acum mult timp ca tot ce aveti nevoie se afla deja in interior. Asta este o minciuna. A sunat bine cand a spus-o Yeshua. Dar el a spus-o acum 2000 de ani, acuma nu mai este valabil.
Si daca am deja tot ce este necesar, unde este? Dar nu exista nimic in interior. Asta este vestea buna. Putini vor intelege acest concept. Nu este nimic in interior. Constiinta nu este energie, nu este abundenta. Constiinta este totul dar nu are nimic, inclusiv memorie. Constiinta nu are dependente, pasiuni, teluri, este ceea ce este. Nu vreau sa folosesc multe cuvinte.
 
 
Constiinta voastra iubeste experimentarea. Constiinta extrage intelepciunea experientelor. Nu, nu are nevoie de acea intelepciune. Intelepciunea nu este nimic si este totul. Constiinta ta nu are totul in interior. Constiinta pura nu are nevoie de nimic dar cheama energie, lumina, lucruri care sunt acolo pentru a le experimenta si aduce aceste energii in apropiere. Aceste experiente se vor alinia. Constiinta nu are nevoie de aliniere, doar creierul are nevoie de aliniere.
 
Constiinta nu va va manipula niciodata. Nu exista nimic in afara de constiinta. Acel Eu Sunt aliniaza totul in mod perfect. Cand eliberati, dintr-o data totul se aliniaza. Este atat de simplu. Nu aveti nevoie sa aveti totul in interior. Incepeti sa va cunoasteti nu ca si constiinta voastra, ci ca si constiinta pura. Nu este nimic in interior. Asta este frumusetea, nici nu trebuie sa fie. Trebuie numai sa experimentati.

Daca veti avea incredere in Eu Sunt, totul se va alinia. Nu mai trebuie sa mai jucati. Totul este. Putini au facut asta in forma fizica, aici, pe pamant. Multi au incercat. Fiintele colective (Issus), anumiti maestrii ascensionati au facut lucruri minunate, dar fiintele cu suflet, asa ca voi, foarte putini. De ce credeti ca au fost atat de putini? Linda: pentru ca nu avem incredere in noi. Audienta: Cred ca avem o constiinta colectiva si e foarte greu sa te disociezi de ea. Din cauza familiilor angelice. Adamus: da. Pentru ca sunteti reprezentantii familiilor voastre. Si mai sunt unii care propovaduiesc: voi sunteti acela.
 
 
Familiile voastre vor sa va vada lumina pentru a sti unde sa vina. De asta foarte multi s-au intors din cale. Va spun toate astea azi, pentru ca in acest punct sunteti voi acum. Ati facut toate astea. O parte din voi nu este sigura ca sunteti pregatiti. Se intreaba: dar daca? Daca eliberez ce se va intampla? Ce se va intampla cu copiii mei, cu pamantul, cu delfinii, cu balenele? (rasete) Mintea incepe sa faca figuri. Daca aveti marea realizare? Dintr-o data veti deveni foarte diferit. Nimeni nu va va mai place, priviti ce s-a intamplat cu Yeshua. (rasete) Aha, acuma radeti. Sunt impresionat de intrebarile Shaumbrei in ultimul timp. Nu am avut decat o intrebare despre bunica cuiva. Si apropo, da, a murit, a experimentat. (rasete)
 
 
Urmeaza intrebari si raspunsuri cu mine si cu energiile de ghidare prin Kathleen. Si vom face tot posibilul pentru a va baga si mai tare in confuzie.
Intrebarea1: Am avut mai multe incidente.Stiu anumite informatii pe care nu le stiam. I-am spus iubitului meu ce ulei sa puna in motocicleta si de ce.
Adamus: nu trebuie sa cititi o carte. Voi acum nu va mai folositi vechiul creier.
Energiile de ghidare: Corpul tau se calibreaza la alte frecvente.
Adamus: de ce va numiti energiile de ghidare?
Energiile de ghidare: macar nu ne numim ingeri. (rasete)
Adamus: imi place foarte mult vocea pe care o folositi. (o voce foarte teatrala si comica) Cauldre foloseste o voce obisnuita. Ce se afla in spatele vocii?
Energiile de ghidare: calibrarea. Este capacitatea energiei, a constiintei, de a afecta realitatea fizica. Este bine dragule?

Intrebare: Ce este inspiratia?
Adamus: expresia constiintei asa cum creezi constiinta. Nu este o actiune, este o pauza si o frecventa corelata la constiinta Eu Sunt. Inspiratia este atunci cand constiinta nu mai este limitata. Cand va lasati radianta sa iasa la suprafata. Cand este atat de mult entuziasm in fiinta voastra, incat explodeaza. Pune totul pe foc. Sufletul se indragosteste de el insusi. Va multumesc ca ati fost aici.
Fiti in pace. Nu va stresati, pentru ca totul este bine in toata creatia si cu asta eu va spun la revedere.
 
SURSA :
Realizat de Adamus, transmis prin Geoffrey Hoppe
Prezentat Cercului Crimson - 4 Iunie 2011
www.crimsoncircle.com
Traducerea: Georgiana - Multumim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu