miercuri, 8 iunie 2011

Mesajul Arhanghelului Uriel - Servind din fiinta voastră - 6 iunie 2011


Mesajul Arhanghelului Uriel - Servind din fiinta voastră - 6 iunie 2011


Relaţia dintre spiritual si material este parteneriatul dintre divin şi uman. Este un parteneriat sacru avand temelia în dragoste necondiţionată, în care fiecare parte contribuie în mod egal la o cale comună a ascensiunii. Umanul nu este mai puţin decat,imperfect sau un vehicol nemeritat pentru spirit. Şi spiritul nu este separat, de neatins sau deconectat de la uman. Vălul care există între spiritual şi material se bazează pe frică , atunci când sunteti în interiorul fiintei voastre, întregi si complete, voi serviti spiritul si pe voi însivă deoarece parterneriatul vostru este puternic trezit.



Există un aspect al serviciului în călătoria umana în lumea materială care este vehiculul prin care spiritul este capabil să-şi exprime energiile sale. Aceasta este o călătorie în comun atunci când spiritul îi este oferita oportunitatea de a participa, dar care necesită acordul energiilor materiale. Când acest lucru nu este prezent, omenirea se zbate singura în a treia dimensiune, fără asistenţa spiritului şi experienţa este dificilă şi dureroasă. Nu a fost niciodata destinat sa pasiti singuri pe acest drum, nedirijati şi fara a beneficia de parteneriatului vostru spiritual.



Omenirea s-a văzut ca fiind în serviciul spiritului, dar în aspectul de dizolvare a energiilor negative prin propria suferinţă îmbrăţişand conceptul de vindecator martirizat pentru a aduce vindecare lumii. Totuşi, aceasta nu a fost niciodată intenţia spiritul şi orice zone de separare sunt create de frica. Întrebarea care se pune este 'Cand m-am deconectat eu de la spirit' mai degrabă decât 'S-a deconectat spiritul de la mine?'Nu este posibil să fiti deconectati de la spirit, ci mai degrabă, este că prin consolidarea vălului prin frică, este creată percepţia de deconectare.






Frica blochează fluxul de energie de la spirit în materie, separand omul de divin si creand percepţia de a fi deconectat. Când traiţi prin toate aspectele fiintei voastre, continuu conştienţi de prezenţa sinelui vostru ca o fiinta integrată , divină , puternică , pe deplin ancorată în sine, este creată integritatea şi conştientizarea spiritului devine posibilă asa cum simtiti fluxul iubirii necondiţionate şi experimentati procesul revelării treptate a trăirii miraculoase. Această conexiune este esenţială pentru ascensiune, asa cum este integrată complet în sinele vostru amintindu-vă de parteneriatul spiritual, care este mereu în voi, aşteptand invitaţia voastră pentru a vă lumina calea.


prin Jennifer Hoffman

FOTO: http://www.atlanteanheart.com/atlantean-heart-chakra.html   http://www.urielheals.com/
SURSA :


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu