joi, 9 iunie 2011

Paradigma JOCULUI deliberat







Paradigma JOCULUI deliberat






Lauren C. Gorgo,


creatoare a ThinkWithYourHeart.net & a


Institutului de Pregatire in Telepatia Interdimensionala™






(ii multumim Anei Nicolai)


(pe Newsletterul editurii, la nr 4258, gasiti celalalt articol scris de Lauren, Etapele intruparii http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/messages)


Dispersarea bombelor






A trecut aproape o saptamana de la prima eclipsa (solara) din sandvisul ceresc estival, iar asta inseamna ca, în mod oficial, am iesit din el si alergam … in cercuri. Cum sa zic - realmente, in spirale. In urmatoarele saptamani vom sprinta în susul scarii spiralate (ADN) a evolutiei, cu o viteza nemaintalnita, indreptandu-ne rapid spre intruparea sinelului nostru sufletesc. Si, la fel ca în cazul oricarei suprasolicitari, în timpul acestor calatorii ale sufletului, ne putem simti epuizati. Prin urmare, este important sa stapanim acel echilibru delicat intre ceea ce vrem sa facem si lucrurile pe care suntem efectiv în stare sa le facem, pana cand corpul nostru este capabil sa se adapteze.!@#^%$ (nu e greseala de tastare... asa apare si in mesaj, si poate ca nu intamplator.... n.tr.)


Pentru ca veni vorba, sper ca ati inspirat profund cat timp capul vostru inca se mai afla deasupra apei, pentru ca este clar ca ne scufundam din nou … plonjam în adancul sinelui nostru esential, ca sa efectuam cateva jonctiuni finale necesare, pentru a ne unifica cele doua jumatati (polare). Si, desi Patty a mea cea launtrica si mica arde de nerabdare sa vorbeasca despre prevestirea asociata candva cu orice fel de eclipsa, ma voi comporta mai degraba ca un adult si le voi aminti tuturor dintre noi ca nu ne este niciodata necesar sa trecem prin socul dramei, groazei si fricii ca sa adoptam schimbarea … ca eclipsele sunt daruri remarcabile in vederea transformarii, iar aceasta, în mod deosebit, ne poate aduce o eliberare completa de trecutul nostru, daca ne folosim de disciplina noastra neutra, de a vedea toate lucrurile care apar, dintr-o perspectiva multidimensionala, marita si neutralizata.






Si va merita sa facem acest efort, pentru ca cei din lumea nevazuta spun ca acest ajutor solar/lunar constituie forta motrice din spatele eliberarii de corpul nostru de durere/frica – prima etapa a intruparii, la care ei s-au referit în mesajul anterior. In realitate, cei care deja sunt focalizati intr-o maniera pentadimensionala, au dispersat atat de multe bombe interne (karmice), incat chiar daca declansatoarele ar putea continua sa existe, ele sunt în cea mai mare parte dezactivate. Iar daca mai este activ vreun declansator, veti sti acest lucru, inainte de a ne incheia aceasta calatorie, pentru ca toate vor fi puse la incercare … unul dupa altul … pana cand ranile din trecut nu ne vor mai produce niciun fel de reactie.






Inaintarea prin Sandvis


(vezi mesajul precedent)






„Va recuperati fiecare parte din voi care a fost separata sau fragmentata, iar acum sunteti apti sa intrupati si sa reflectati toata acea stralucire launtrica, asupra lumii voastre exterioare ... in toate sensurile cuvantului." – Consiliul Suprem Pleiadian






Sandvisul de eclipsa solara (eclipsa de Luna aflandu-se în centru) ne ofera ceea ce Consiliul Suprem Pleiadian numeste „o fuziune intre constiinta corpului de vibratie mai joasa si constiinta corpului de vibratie mai inalta"… iar ei mi-au mai oferit, in ochiul mintii, si o succesiune animata de imagini despre unirea chakrelor noastre de jos (1, 2 si 3) cu chakrele noastre superioare (5, 6 si 7), in chakra inimii (4), in care dobandim acces la toate cele 13 chakre ale noii structuri a omului galactic.






Cu ajutorul acestui portal puternic de transformare, noi cercetam/purificam polaritatea care mai ramane în viata noastra, astfel incat sa putem folosi eficient forta masculina si cea feminina, pentru reunificarea materiei pamantesti cu materia eterica, asa cum au mentionat pleiadienii, in mesajul anterior. Aceasta contopire a spiritualului cu materialul … trezirea constiintei unimii … se produce prin intermediul centrului inimii si, totodata, a glandei pituitare/pineale; prin urmare, daca v-ati confruntat cu simptome intense de arsuri la stomac/greata (deschiderea inimii), activarea pinealei/pituitarei (uniunea sacra) ... senzatie de ameteala, letargie, OBOSEALA, senzatie de dezorientare, insomnie, somn profund, probleme de sinusuri, dureri de cap, senzatie de durere/mancarime a scalpului, lacrimare/inrosire/mancarimi/arsuri de ochi, schimbari de acuitate vizuala etc... si/sau probleme de digestie (purificarea chakrei radacina/impamantare/detoxifiere celulara), este foarte posibil ca aceasta sa fie cauza.






Ei mai spun ca gradul in care integram aceste doua corpuri, in plan personal, ne va fi oglindit în lumea exterioara, prin capacitatea noastra launtrica de a ramane intacti în timpul acestei tranzitii … cu alte cuvinte, vom sti cat de integrati suntem, dupa capacitatea noastra de a renunta la ramasitele oricarei iluzii efemere, in favoarea iubirii eterne. Unele dintre lucrurile ce ar putea iesi la iveala in timpul acestui tranzit … în special în preajma eclipsei de Luna (natura emotionala) din 15 iunie … vor fi legate de sentimentele profunde ale sentimentului ca nu meritam/nu suntem vrednici … provenite fie din ranile suferite in copilarie, fie din experientele colective asupra sufletului nostru:






„Dorim de asemenea sa facem cunoscut faptul ca partile din voi care simt ca nu sunt vrednice se vor ridica la suprafata, pentru a fi eliberate … nu interpretati aceste momente ca fiind ecouri ale adevarului, ci ca pe un contrast care va este de folos, ca pe o evaluare a gradului in care ati reusit sa va reconectati cu sinele vostru Divin. Aceste momente vor fi scurte, insa ele va vor oglindi locul în care va simtiti neiubiti, neacceptati, nevrednici, neimpliniti, neapreciati si asa mai departe…" – Consiliul Suprem Pleiadian






O cale de a valorifica, in mod eficient, aceasta perioada de eclipse, ar fi sa ne acceptam si sa ne iubim toate partile lipsite de iubire ... pentru ca, daca facem acest lucru, daca ne putem accepta si iubi cu adevarat toate aspectele noastre neplacute, avem capacitatea de a lasa în spate trecutul … de a ne elibera de auto-judecare si de critica launtrica, care ne mentin limitati - astfel incat sa putem trai si crea, avand o libertate emotionala reala.






Counsiliul a mai pomenit si despre o oarecare rezistenta în ce priveste frica de puterea noastra, care ar putea iesi la suprafata în aceasta luna. In trecut, exprimarea maretiei noastre a fost fie abuzata, fie daunatoare buna starii noastre colective, intr-un fel ... si, chiar daca acest lucru nu mai este real, trebuie ca mai intai sa ne exprimam aceste frici reprimate, astfel incat sa le putem vindeca (iubi) si elibera, fapt care, în ultima instanta, ne va permite sa ne acceptam, in totalitate, puterea de co-creatori, in cea de-a doua jumatate a acestui an.






„Acum e momentul sa intrupati maretia, insa, mai intai, va trebui sa scoateti la lumina, sa eliberati acele parti din voi care se simt dispretuite de ea … partile din voi care, în trecut, au fost mistuite de ardoare voastra inflacarata si eclipsate de lumina voastra launtrica."






– Consiliul Suprem Pleiadian






Scopul Divin






Mai pluteste în aer si o tacere, o stare de lipsa de entuziam, în special în privinta „scopului” nostru sau a contributiei pe care ne-a aducem la aceasta planeta imensa, pe care o numim Pamant. Proiectele vechi ar parea ca sunt banale si perimate, iar cele noi, neclare si neinteresante - si, chiar daca totul este perfect, acest lucru continua sa fie greu de inteles, pentru ca partea mai elevata din noi (sinele nostru viitor) simte forta disponibilitatii … sau momentul/locul potrivit pentru a-si aduce o contributie reala … insa sinele nostru uman inca zace extenuat pe canapea. In imaginea de ansamblu, noi pur si simplu fuzionam cu o expresie mai mareata a scopului.






Cei din lumea nevazuta afirma ca un aspect major al acestui sandvis … si motivul din care v-ati putea simti atat de deconectati … este acela de a ne armoniza cu anvergura totala a planului sufletului nostru, lucru care bineinteles ca inseamna ca trebuie sa renuntam la orice urma de dorinte egotice, astfel incat acest plan sa se instaureze, fara interferenta noastra (mintea inferioara). Acest lucru nu inseamna neaparat ca va trebui sa aruncam sau sa dispretuim acele lucruri la/pentru care lucram, ci ca trebuie doar sa ii lasam fiecarui lucru suficient de mult spatiu, astfel ca el sa isi gaseasca locul potrivit.










Trebuie sa fim batuti destul de zdravan dispusi sa lasam sa respire ideile pe care le avem despre scop, astfel incat acesta sa se poata dezvolta la intregul sau potential, indiferent ca este vorba de un scop care este sau nu este în acord cu cariera. F L E X I B I L I T A T E A e miezul acestui sandvis … si acesta trebuie sa fie motivul din care, în mintea mea, continua sa rasune versurile cantecului Misery, al lui Maroon 5: „Atat de speriat sa rup relatia, caci tu nu o vei lasa sa se schimbe." Referitor la Adam Levine [solistul vocal de la Maroon 5. N.tr.] ... apreciaza si altcineva „Vocea"? Nu trebuie sa raspundeti la aceasta intrebare.






Consiliul Suprem Pleiadian explica, de asemenea, ca noi oportunitati vin si/sau se cristalizeaza acum în dimensiunile fizice …. multe dintre ele inca plutesc în planul mental, sub forma de idei, insa ele incep sa prinda radacini în cadrul grupurilor, pe masura ce suntem atrasi unii spre altii, pentru a co-crea. Aceste oportunitati nu constituie doar stalpii pentru sistemele noii lumi ... acele structuri ale noii realitati care consolideaza fundatia pentru transformarea planetelor extrem de telurice … ci ele vor sluji si ca portaluri ale abundentei, de care atat de multi dintre noi avem nevoie, pentru a inainta la urmatorul nivel.


Calea de a accesa aceste oportunitati, spun ei, rezida în bunavointa noastra de a le recunoaste drept darurile care sunt - lucru care, în mare parte, inseamna sa ne eliberam de ceea ce am gandit ca vom face, ca sa tinem cont de scopul pentru care ne aflam intr-adevar aici. (SUGESTIE: aceste oportunitati ar putea fi deghizate în ceva care pare sa fie prea facil, prea simplu, prea distractiv ca sa aiba vreo valoare ... prin urmare, mentineti-va mintea si optiunile deschise!)






Paradigma JOCULUI deliberat






„Din acest eveniment estival impresionant, ne-am dori ca voi sa intelegeti, în mod deosebit, ca singurul vostru scop este sa produceti bucurie. Misiunea voastra a fost dintotdeauna ca, în primul rand, sa va ridicati pentru a intalni bucuria; sa intrupati bucuria si, în final, sa gasiti modalitati de a va ocupa si de a participa la acele lucruri care va aduc bucurie maxima."






– Consiliul Suprem Pleiadian










Imi dau seama cat de banal suna acest stil pleiadian de exprimare, insa este important sa intelegem schimbarea de perspectiva pe care trebuie sa o facem, pentru a folosi cu adevarat energiile si tehnologiile iluminate din 5D, care ne sunt acum disponibile, pentru ca noi sa ne jucam cu ele.






Cei mai multi dintre noi (semintele stelare) au venit în acest plan pamantesc tridimensional din alte lumi, din alte dimensiuni, din alte constelatii si galaxii, fiecare dintre noi avand „sarcini” diferite de facut pentru planeta, în timp ce ne ocupam de urcusul nostru personal si sustinut, prin dimensiunile dense ale formei inferioare a lumii, ca sa ajungem la vibratia noastra de destinatie. Consiliul Suprem Pleiadian doreste ca noi sa intelegem acum, ca nu mai putem sluji planul mai vast, ramanand in aceasta mentalitate 3D.






Incepem sa lucram în cadrul unei paradigme minte/inima integrate, care necesita schimbarea perspectivei despre felul în care ne evaluam pe noi insine. Acest mod pentadimensional de a fi ne cere sa raspundem la o intrebare foarte importanta, care ne determina calitatea de a fi pregatiti sa conducem: Cine sunteti voi, va este suficient?






(Desi mi-ar place sa imi atribui meritul pentru aceasta intrebare incisiva, sora mea, Kim, este cea care a lansat-o intr-un recent articol de pe blog si care, de atunci, continua sa imi rasune în urechi.) In prezent, inaintam dincolo de scutul de frecventa din 3D, ceea ce inseamna ca ni se cere sa lasam în urma nevoia de „A FACE”, pentru ca sa ne simtim apreciati. Patrundem în starea armonioasa de existenta, în care orice fapta izvoraste dintr-un loc de A DORI SA, si nu de A TREBUI SA. O schimbare subtila, dar profunda.






Pe masura ce ne impacam cu felul in care ne evaluam pe noi insine si ne eliberam constient de povara obligatiei si de sentimentul lipsei de merit (cu ajutorul apropiatei eclipse de Luna), vom deveni mult mai usori si vom patrunde mult mai profund în ceea ce imi place sa numesc „paradigma JOCULUI deliberat” … în care pasiunea, scopul si potentialul nostru vor fi o reflectare directa a LUMINozitatii noastre reale de a fi ... deoarece, în ultima instanta, daca nu savuram ceea ce facem, nu contribuim din toata INIMA la noua linie temporala, în care nu exista „munca”.






Valoarea scopului, ca fiind ceva pe care il „FACEM”, este un concept necesar intr-o mentalitate separatista (dualitate), pentru ca el ne furnizeaza capacitatea de a ne proiecta valoarea asupra unui „lucru” din afara, pentru a o cunoaste, a o vedea, a o simti. In dimensiunile mai joase, este util sa ne proiectam valoarea perceputa asupra panzei vietii noastre, astfel incat sa o putem recunoaste si absorbi din nou sau integra … insa acum, ca suntem infuzati sufleteste, co-crearea se transforma în JOC, în exprimarea unicitatii noastre, în tot ceea ce facem, fiind pur si simplu cine suntem si facand toate lucrurile - si doar lucrurile - care ne aduc bucurie.






„Incepeti sa intelegeti proportiile uriase ale acestui lucru?"










– Consiliul Suprem Pleiadian






Cei din lumea nevazuta spun din nou ca, la nivelul cel mai inalt, scopul experientei unui suflet intrupat este sa se realizeze în forma si sa isi exprime unicitatea, prin ceea ce starneste bucuria. Scopul nostru auto-promovat sau S-A-R-C-I-N-A noastra noua este sa invatam cum sa realizam schimbarea, traind în libertate si veselie, ca maestri intrupati ai luminii, revendicandu-ne dreptul nostru din nastere, de doar a exista si a crea. Nu mai exista nicio separare intre cine suntem si ce facem. Cine suntem ESTE ceea ce facem acum, iar pe masura ce devenim o fiinta autentica, o expresie imputernicita a sinelui, trecem simultan de la fiintele care FAC (3D), la fiintele care SUNT (5D) si care am fost menite dintotdeauna sa FIM!






Nu cunosc nicio alta libertate mai mareata decat aceasta.






Pastrarea aprinsa a flacarii noastre






„Va spunem din nou ca vi se cere doar sa va urmati ghidul launtric din fiecare dintre voi, care iese acum la lumina, ca sa va slujeasca în totalitate. Ca sa va aduca intr-o stare extaziata de aliniere, intr-o armonie launtrica, ce aduce raiul pe Pamant."










– Consiliul Suprem Pleiadian






În sfarsit, cei din lumea nevazuta spun ca, partial datorita acestei succesiuni de eclipse influente si partial datorita apropiatului solstitiu, ne apropiem de un nivel de stabilizare ce rezulta din ridicarea deasupra campului de frecventa din 3D si care ne permite sa ne mentinem flacara launtrica mereu aprinsa. Facand acest lucru, nu numai ca vom incepe sa atragem lumina în ceilalti, ci vom avea si capacitatea de a schimba dinamica fiecarei situatii, prin armonizarea energiei noastre cu a celor din jurul nostru, datorita radierii iubirii pure. Devenim forta preponderenta de lumina - iar acele vremuri in care ne simteam depasiti numeric ... dominati de intuneric ... s-au dus.






Se apropie si o schimbare in relatiile noastre, care va fi palpabila … relatii de toate genurile vor incepe sa se restructureze si sa se armonizeze cu noile frecvente, ceea ce inseamna ca unele dintre ele pur si simplu vor disparea, altele vor fi atrase mai mult spre noi, în timp ce altele pur si simplu vor parea ca isi gasesc locul. Cei din lumea nevazuta spun ca schimbarea va fi usoara, dar evidenta si ca nu trebuie facute niciun fel de alegeri aici … alegerile vor fi facute pentru noi, prin rezonanta si lege universala.










„Aceasta este o perioada memorabila din istorie, iar voi treceti prin schimbari radicale. Prin urmare, fiti fermi în hotararea voastra de a o incheia cu bine. Fiti calmi si relaxati cu portalurile care vin, incantati de reusitele voastre si ramaneti intr-o stare de anticipare plina de incredere, în privinta lucrurilor care trebuie sa vina … dornici ca oportunitatea sa intre din plin în voi.


Suntem consiliul suprem pleiadian si va aducem aceste informatii, ca sa va reamintim de puterea voastra de a va elibera din robie, în timpul acestei tranzitii decisive si de a va sprijini pe fiecare dintre voi, ca reprezentanti adevarati ai mostenirii voastre galactice. Fie ca stralucirea maretiei sufletului vostru sa lumineze mai departe, în toate atitudinile voastre."






– Consiliul Suprem Pleiadian


Spre pastrarea starii de anticipare plina de incredere!










SURSA : Editura For You Newsletter


Lauren ThinkWithYourHeart.net






Ana Nicolai


Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare


Reconnection and Reconnective Healing Practitioner


www.TheReconnection.com






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu