miercuri, 22 iunie 2011

Arhanghelul Uriel prin Jennifer Hoffman


 Arhanghelul Uriel prin Jennifer Hoffman (ii multumim Alexandrei)


Cele trei voci ale noastre

Una dintre lectiile programului meu de Coaching in Miracole consta in observarea vocii interioare, timp de o saptamana. Majoritatea clientilor cu care lucrez imi spun ca detin deja controlul asupra vocii lor interioare, ca nu au niciun fel de dialog interior negativ si ca sunt constienti de toate comunicarile interioare. Le cer atunci sa o faca oricum, pentru ca acest exercitiu reprezinta o parte importanta din program si, dupa ce am ascultat de nenumarate ori acest gen de declaratii, stiu ce urmeaza sa se intample. Ei sunt intotdeauna surprinsi de rezultatele acestui exercitiu, pentru ca, atunci cand incep sa isi asculte vocea interioara, sunt socati sa afle cat de ocupata este aceasta si cat de puternice si bogate sunt mesajele ei negative.        

Cele trei voci pe care le folosim in fiecare conversatie includ vocea interioara, cea exterioara si vocea Sinelui nostru Superior – toate lucrand impreuna, pentru a ne realiza comunicarea. Suntem constienti de vocea exterioara, pentru ca ea reprezinta exprimarea noastra fizica – atat oral, cat si in scris. Suntem mai putin constienti de vocea interioara si, cu toate acestea, ea reprezinta contributia cea mai importanta la comunicarea noastra, pentru ca este vocea adevarului in care credem, pe care il integram si cu care comunicam.

Orice am spune despre noi insine, cu vocea exterioara – sau orice am sti despre noi, de la Sinele nostru Superior – vom accepta ca fiind adevarat, numai ceea ce vocea interioara spune despre acest adevar. Nu conteaza cat de mult ni se spune ca suntem divini, perfecti si minunati, vocea noastra interioara trebuie sa fie de acord, inainte ca acesta sa devina un adevar pe care il exprimam in afara. Si chiar daca ne dorim sa credem asta, vocea noastra exterioara nu e cea care detine conducerea in acest caz. Ea nu face altceva decat sa repete mesajele vocii noastre interioare. Asadar, trebuie sa ne vindecam vinovatia, rusinea, lipsa de putere, temerile si sentimentul ca nu suntem vrednici, pentru a putea impiedica vocea interioara sa le exprime in comunicarea prin vocea noastra exterioara.

Putem fi aliniati la adevarul Sinelui Superior in legatura cu divinitatea si perfectiunea, doar atunci cand permitem ca acesta sa fie adevarul nostru. Suntem puternici, divini si vrednici, demni de iubire si perfecti din aceasta perspectiva, iar vocea noastra interioara este foarte dornica de acest adevar, chiar daca il neaga la fiecare pas. Daca ii vom acorda timp vocii noastre interioare si ii vom asculta temerile, vom sti ceea ce avem de vindecat in noi insine, astfel incat, in toate aspectele comunicarii noastre, sa putem vorbi din cel mai inalt adevar al nostru, acela al spiritului. Si, din moment ce vocea noastra, care include gandurile, ne creaza realitatea, vom materializa cu putere realitatea care reflecta dorinta de Rai pe Pamant, atunci cand cele trei voci vor fi aliniate si vor comunica divinitatea si perfectiunea noastra.


Energiile lunii iunie
                     
Nu-i asa ca anul acesta fost interesant pana acum? Timpul a trecut foarte repede, pentru ca intram in cea de-a sasea luna si suntem la numai sase luni departare de inceputul lui 2012. Am vazut pana acum revendicari fara precedent pentru reforme sociale si politice, conditii meteo neobisnuite, care au inclus unele dintre cele mai devastatoare furtuni din acest secol si scoaterea la iveala a unor neoranduieli financiare si politice, care vor continua pentru tot restul acestui an. Si asta este numai ceea ce se intampla la nivel global. Pe plan individual se intampla mult mai multe.
Ce urmeaza?

Iunie va fi o luna foarte captivanta, cu trei eclipse, incepand din 1 iunie si cu Solstitiul din 21 iunie. Ori de cate ori o luna incepe cu o eclipsa, ne putem astepta la transformari puternice. Eclipsa de pe 1 iunie este in Gemeni, un semn care guverneaza comunicarea – asteptati-va la anumite revelatii in legatura cu industria media si la cereri de schimbare. Eclipsa din 15 iunie este in conjunctura cu Centrul Galactic, punctul central de forta al galaxiei noastre, cel in jurul caruia se desfasoara galaxia. Eclipsa din 1 iulie il aspecteaza pe Pluton – ceea ce creaza un tip de ruptura sociala si politica, asemanatoare celei intalnite ultima data in anii 1770, la ultima trecere a lui Pluton prin Capricorn, o ruptura inspirata de energiile noastre noi, de constiinta de sine si de dorinta de conectare. Mai avem si solstitiul din 21 iunie, care aduce cu sine energii emotionale puternice si extreme. Nu mai exista cale de mijloc, trebuie sa ne alegem clar drumul. .

Suntem impinsi sa ne aflam in integritate cu noi insine si unii cu ceilalti, recunoscandu-ne astfel legaturile in marea familie a omenirii. S-ar putea sa fim incercati pe fiecare plan, in dorinta noastra de a ne afirma adevarul, dar acest lucru se intampla pentru ca simtim ca trebuie sa cream, sa miscam si sa purtam energia si lumina transformarii. Ce-ar fi sa ne sustinem adevarul, fara frica de incercarile care s-ar putea afla la fiecare pas? Dar daca am presupune, pur si simplu, ca suntem deja cei care ne dorim sa fim si, in contextul acestei cunoasteri, sa ne afirmam cu tarie dorintele?
Putem sa ne amintim ca lucram impreuna cu Universul, din pozitia de co-creatori? Ne vom trai vietile in frica sau in adevar? Putem gasi intotdeauna ceva de care sa ne temem, iar daca refuzam sa traim in frica, atunci frica nu mai are de ce sa se agate si va disparea, pur si simplu. 

Aceasta este o alegere importanta pentru noi toti, la intrarea in aceasta luna puternica. Putem fi durerea sau puterea noastra, adevarul sau negarea. Putem incerca sa ne luptam cu intunericul – sau ne putem aminti ca acest intuneric isi are locul lui in marele plan al inaltarii. Stelele frumoase pe care le vedem pe cer, noaptea, stralucesc la fel si ziua, numai ca nu le putem vedea, din cauza luminii soarelui. Ce frumusete sta ascunsa in intunericul nostru si pe care lumina o poate scoate la iveala? Suntem luptatori spirituali, dar arma noastra nu este sabia ci este adevarul nostru, credinta noastra, cunoasterea si angajamentul in fata Luminii. Ce puteti schimba, astfel incat viata voastra sa capate mai multa putere? Ce puteti transforma in voi insiva, pentru a va elibera de frica? Luna iunie va va aduce ocazii de a va exprima adevarul si, cand veti profita de ele, ii veti permite Luminii sa va fie arma de lupta si sa va dezvaluie calea prin intuneric si catre maretul adevar superior.  


Lucratorii intru Lumina, prezenti in aceasta lume, vin din multe timpuri si locuri, din multe dimensiuni, de pe multe planete, din multe universuri si sisteme solare  si sunt cu totii aici, acum, pentru a asista la inaltarea planetei Pamant. In timp ce sunteti constienti de inaltarea planetei, aceasta reprezinta un ciclu care se repeta in intregul univers si face intrarea intr-o noua era a acestuia. Fiecare ciclu si proces de inaltare permite ca aceasta inaltare sa se produca pentru mai multe dimensiuni diferite. Daca faceti parte din acest ciclu – in acest moment si in acest loc – inseamna ca ati ales sa lucrati acum cu Pamantul tridimensional si ca fiinta voastra reprezinta o prezenta, sub forma Luminii si energiei voastre, care a acceptat sa particpe la acest proces.

Este mai usor pentru voi sa va aflati in lumea spiritului, in dimensiunile superioare sau in locuri care au o frecventa sau o vibratie mai inalta, decat cea pe care o are Pamantul acum. Momentele dinaintea inaltarii sunt intotdeauna cele mai dificile si, din aceasta cauza, atat de multi dintre voi se simt pierduti si confuzi, simt ca nu le este locul aici sau doresc sa plece, se lupta cu aceste ultime ore. Dar fiinta voastra, care este energie si Lumina, a acceptat sa fie aici si sa ramana ancorata in energiile Pamantului – adica, in locul in care au loc inaltarea si transformarea, aceasta fiind contributia voastra la inaltarea planetei. A fost alegerea voastra sa veniti aici, ca participanti de buna voie la inaltarea universala care include si Pamantul – dar nu este limitata numai la el.  

Fiinta voastra, care reprezinta aspectele aliniate ale Luminii, divinitatii, puterii si adevarului vostru, este prezenta permanent. Dar, atunci cand se exprima prin temerile voastre, aceasta fiinta nu mai e ancorata in momentul prezent si, atunci cand va concentrati asupra dorintei de a va afla in alta parte sau aveti credinta ca nu sunteti la locul sau la momentul potrivit, va scadeti puterea si eficienta. Sunteti prezenta voastra EU SUNT in fiecare clipa si, pentru a exprima acest lucru cat mai puternic, in fiecare clipa trebuie sa fiti constienti de perfectiunea scopului si a consimtamantului vostru, amintindu-va ca ati ales sa fiti aici si ca ati facut asta. printr-un angajament puternic fata de inaltarea si transformarea universala.  

Va aflati acolo unde trebuie sa fiti acum si nu exista niciun alt loc in care ati putea fi, iar sufletul vostru a convenit sa participe la acest ciclu al inaltarii, pentru ca aveti o contributie importanta, necesara si puternica de adus. Chiar daca va doriti un mediu inconjurator mai putin stresant, mai comod si mai compatibil din punct de vedere energetic, fiecare dintre voi aduce o anumita frecventa energetica de care Pamantul are nevoie – iar aceasta reprezinta darul vostru, facut inaltarii. Sa stiti ca sunteti ceea ce ati fost timp de eoni, trecand prin multe cicluri ale inaltarii – un agent energetic al schimbarii. Cand ramaneti aliniati si ancorati in acest scop, sunteti de fapt aliniati si ancorati cu Pamantul si va impartasiti fiinta voastra unica, aflata la cea mai puternica expresie a sa, indeplinindu-va rostul in acest ciclu si ajutand la aducerea Raiului pe Pamant.  

Copilul vostru sensibil din punct de vedere energetic
                            
Am vorbit despre copiii empatici Cristal, care sunt sensibili din punct de vedere energetic si despre copiii cei noi, care vin dupa acestia si care sunt extrem de sensibili, dar si despre modul in care ii putem intelege si le putem gestiona energiile. Este o generatie de copii care se nasc acum si in urmatorii cinci ani, care vor fi chiar si mai sensibili si care vor avea nevoie de ceva mai multa atentie din partea noastra, in timpul primelor lor luni de viata, deoarece se vor descurca mai greu cu densitatea, iar a le purta de grija va fi ceva destul de complicat.

Acestia sunt copiii care nu sunt obisnuiti sa traiasca in densitate, iar unii nu sunt obisnuiti nici chiar sa traiasca in corp fizic sau pe Pamant si de aceea primele lor luni vor implica mult plans, stomacele deranjate, probleme legate de boli si infectii si chiar unele probleme de piele, cum ar fi iritatiile. Multi – daca nu majoritatea acestor copii – vor veni din dimensiuni diferite si de pe alte planete, fara sa stie cum sa existe in densitatea celei de-a treia dimensiuni si viata lor aici va fi un soc pentru ei. Ei resimt aceleasi probleme fizice ca si noi, atunci cand trecem prin procesul de eliberare a densitatii si de trecere in dimensiunile superioare ale fiintei. In cazul lor, trebuie sa preia densitatea, sa isi coboare vibratiile si sa incerce sa gestioneze frecventele energetice care sunt mult mai joase decat cele cu care sunt obisnuiti.  

Multi dintre acesti copii se nasc din parinti mai in varsta, constienti din punct de vedere spiritual si care vor sa le dea atentia suplimentara, de care au nevoie. Mai multe tipuri de cristale, cum ar fi ametistul si cuartul roz, pot ajuta, daca sunt asezate in camera lor si sub saltea, deoarece le echilibreaza energiile. Este utila si folosirea aromaterapiei (in camera lor, dar nu prea aproape de ei si fara sa le atinga pielea), ca si multa atentie acordata celor care ii inconjoara, pentru ca acesti copii absorb usor energie de la ceilalti. Si atunci cand devin coplesiti din punct de vedere energetic, inseamna ca trebuie sa le acordati putin timp in liniste, pentru a se putea stabiliza. Vor fi foarte selectivi in legatura cu cine ii tine in brate si are grija de ei si vor fi foarte vocali, cu privire nevoile lor si cu momentul in care au nevoie de mai multa atentie.

De ce nu au asteptat crearea unui mediu mai prietenos din punct de vedere energetic? Sunt aici, acum, pentru a putea intelege densitatea, inainte ca ea sa dispara, odata cu tranzitia la dimensiuni superioare ale vietii. Prezenta lor reprezinta confirmarea faptului ca suntem foarte aproape de aceasta tranzitie si, daca suntem constienti de cine sunt acesti copii si de nevoile lor diferite si speciale, vom putea sa ii ajutam sa treaca mai usor prin lume. Ei reprezinta o noua Lumina si un nou mod de viata pentru aceasta lume, iar prezenta lor este o binecuvantare si un semn al vremurilor ce vor veni. Daca aveti unul dintre acesti copii, intelegeti ca cel pe care il considerati a fi un copil „cu toane”, este de fapt un copil care e coplesit din punct de vedere energetic si care se lupta cu vibratiile cu care incearca sa lucreze. Asigurati-le odihna din plin, urmariti-le reactiile fata de oamenii care ii inconjoara si acordati-le multa iubire, pentru ca ea reprezinta vibratia cu care ei se simt cel mai bine.


SURSA:  Editura For You Newsletter

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu