miercuri, 1 iunie 2011

LINDA : UN SUFLET SPECIAL DIN VIATA MEA A PLECAT IN ALTA DIMENSIUNE

LINDA : UN SUFLET SPECIAL DIN VIATA MEA A PLECAT IN ALTA DIMENSIUNE



Linda , Linda mea iubita , ce greu gasesc cuvinte potrivite sa scriu ceva despre ea, ea a fost pentru mine cel mai bun profesor ,de la ea am invatat foarte multe lucruri , am invatat sa iubesc neconditionat ,am invatat multe despre mine ,daca aveam vreun dubiu asupra unor pareri formate

despre persoanele care ma sunau si veneu la mine ea ma lamurea de cum intrau pe poarta , stiam exact cu cine am de-a face, avea ea grija sa-mi transmit codificat, un cod numai de noi doua inteles .


 Cuvintele sant banale si nu pot explica dragostea ei pentru mine si reciproc ,cum as putea explica bucuria ei cand se vedea libera , mai libera decat in locul special amenajat pentru ea , generos de altfel, cat sa faca maratonul in fata si in spatele curtii ,


 bucuria ei ca iar este stapana peste tot si se poate aseza in mijlocul capsunilor sau deasupra florilor mele .



Zburda fericita si recunoscatoare si cu viteza luminii se intorcea si gasea ea acel peticel de piele libera pe care mi-l saruta cu recunostinta ca o las sa faca ce vrea dincolo de rigori si garduri.






Ar fi multe de povestit, cum am inteles eu multe , multe lucruri incercad sa o inteleg pe ea , a fost ingerul meu pazitor, alarma mea , si cel mai bun bodyguard ,speria si pe cele mai curajoase persoane care veneu la mine in vizita aratand ca ea are grija de mine daca e nevoie.


Cu doua zile inainte de a pleca ,aici inca nu banuiam ce clipe grele urmeaza .










 Linda multumesc ca ai fost alaturi de mine ,multumesc pentru lectiile pe care mi le-ai dat si pentru clipele fericite petrecute impreuna !


DIN PACATE  MEDICUL VETERINAR MI-A SPUS CA A FOST OTRAVITA CU ANTIGEL DAR MINTEA MEA NU ACCEPTA ACEST LUCRU EU NU CRED CA CINEVA POATE FACE ASA CEVA , NU, NU POT SA CRED DOAR SANTEM OAMENI SAU NU ???

Asa a inceput :








5 comentarii:

  1. Sa stii ca am plans si am suferit alaturi de tine, si asta pentru ca stiu ce inseamna. Am trecut prin astfel de clipe, si stiu ce inseamna. Dar sa stii ca, pe undeva, poate suntem egoisti ca vrem sa avem langa noi suflete ce si-au terminat menirea aici. Te rog, nu plange, nu suferi prea mult, caci, poti sa fii sigura de acest lucru, ea este Acolo si te priveste cu dragoste si blandete asa cum a facut-o intotdeauna. Si sa mai stii un lucru (si spun acest lucru din experienta), un al sufletel isi va gasi trecerea pe langa tine, te va iubi neconditionat asa cum a facut-o si Linda, pentru ca aceste minunate spirite sunt atat de evoluate incat noi nu vom reusi NICIODATA sa iubim ca ele.

    RăspundețiȘtergere
  2. ...si imi cer scuze daca am facut niste greseli, dar am ochii in lacrimi. Poate asa ma vei intelege de ce nu mai pot manca carne, sau poate ca acest film te va convinge http://arhyp.blogspot.com/2011/01/fara-carne.html

    Scuze, nu am vrut sa fortez nota, poate ma integi!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Gratziela ,multumesc pentru cuvintele tale tare frumoase ,dar ma doare cum nu cred ca pot explica , si a plecat asa brusc ,din pacate sau din fericire ca nu s-a chinuit , ca mie greu sa accept. Ma bucur ca am fost acasa , ar fi fost si mai rau sa vin si sa nu mai fie cine sa se bucure de mine .
    Noi oamenii nu stim iubi asa NECONDITIONAT !
    Multumesc GRATZIELA !

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne, Mandala, nici nu stii, si nici nu-ti doresc acest lucru, cat de greu este sa sufere si sa te priveasca in ochi-parca lacrimand- si sa astepte de la tine ceea ce nu-i poti oferi: liniste! Am fost in doua situatii de a decide eu asupra suferintei lor si tare mi-a fost greu. Nici in ziua de azi nu stiu daca am facut bine, dar asa cum spuneam, Dumnezeu le dramuieste pe toate, si, atunci cand te astepti mai putin, vei fi rasplatita cu un alt sufletel care sa te iubeasca la fel, si pe care, esti datoare sa-l iubesti la fel.

    RăspundețiȘtergere
  5. Gratziela, cand decidem cu sufletul sigur e bine , da si Linda a avut de cateva zile privirea aceea de copil care a spart paharele, chiar am intrebat-o ce e cu ea , doar vroia sa stea langa mine nu o mai interesa curtea, cu toate minunatiile care alta data o faceau sa se rostogoleasca de placere pe unde apuca.
    Am chemat medicul si a mai incercat sa o ajute dar nu se mai putea , a suferit un pic si a plecat .
    Sigur am sa iubesc urmatorul sufletel care vine la mine mai mult si pentru Linda .
    Multumesc ca ma sustii .

    RăspundețiȘtergere