joi, 23 iunie 2011

Meditatie pentru materializare

Meditatie pentru materializare



1. Mai intai, fa o lista cu 7 afirmatii despre lucrurile pe care ti le doresti


In timpul meditatiei, vei vizualiza acele lucruri/aspecte, CA SI CAND DEJA LE-AI FI MATERIALIZAT. Prin urmare, trebuie sa fii apt sa le vizualizezi intr-un fel. In continuare, ai cateva exemple si sugestii care sa te ajute sa iti faci lista, inainte de a trece la efectuarea meditatiei.

  • Iti sugerez sa incluzi si o afirmatie pentru sanatatea fizica si vitalitatea ta – oare nu sunt si ele importante, ca sa fii fericit? Incearca urmatoarea afirmatie: „Materializez un corp sanatos, viguros, frumos, ferm, suplu, atragator!” Adauga cat de multe calitati vrei. Vizualizarea ta ar putea fi o imagine ca faci o postura de yoga, pe care inca nu o poti face, ca faci o drumetie pe munte, ca te plimbi increzator pe tarmul marii, fiind imbracat in costum de plaja – orice imagine care ar ilustra ca ai un corp radios, sanatos, tanar, frumos si plin de energie! :)

  • Unele dintre lucrurile pe care vrei sa le materializezi ar putea fi ceva abstract – de exemplu: „Materializez ca sunt calauzit mai departe, pe calea mea spirituala.” Gandeste-te la o imagine despre acest concept, pe care sa o vizualizezi in timpul meditatiei – cum ar fi faptul de a fi calauzit inainte, pe un drum iluminat ce urca pe o colina, si de a simti senzatia de implinire si de bucurie pe care o ai cand ajungi in varful ei.

  • Daca vrei sa atragi o calitate,  cum ar fi „increderea”, te-ai putea imagina ca faci ceva care necesita increderea pe care ti-o doresti; de exemplu, ca vorbesti relaxat si zambitor, in fata unui grup.

  • Alte puncte de pe lista ta s-ar putea referi la lucruri materiale. De exemplu:  „Materializez o rochie de mireasa, la un pret foarte acceptabil si pe care o gasesc cu usurinta.” Sau: „ Atrag acum masina trainica si ideala.” Acestea ar putea fi lucruri pe care deja ti le poti permite si pe care stii ca oricum le vei obtine – insa iti doresti sa le atragi cu usurinta, cu bucurie, si sa-ti parvina in forma lor cea mai buna.

  • Este in regula sa materializezi bani – incearca afirmatia: „Materializez un FLUVIU abundent de bani, care curge prin portmoneul, prin viata si prin contul meu!" Vizualizeaza cum fluviul curge prin energia ta – atat cum curge in ea, cat si cum se revarsa in afara. Vizualizeaza ca dai cu bucurie bani – mecanicului tau auto, in magazinele in care iti faci cumparaturile, pentru facturi, pentru chirie, pentru oamenii fara adapost etc. Odata ce ITI PLACE sa dai bani si esti constient de fluxul de energie pe care acest lucru il creeaza, banilor le este mult mai usor sa curga in viata ta. Inceteaza sa-ti mai numeri atat de mult banii din portmoneu si din cont si sa faci proiectii de viitor cu „sumele de bani” care iti vor permite sa-ti iei lucruri. Simte banii ca pe un FLUX – acesta e un lucru esential pentru a avea abundenta! Recunoaste ca fara un flux al banilor nu-ti poti realiza calea Luminoasa cea mai inalta si ELIBEREAZA-TE DE ORICE SENTIMENT DE VINOVATIE legat de bani!

  • In viata ta, ar putea exista situatii pe care vrei sa le schimbi, cum ar fi serviciul pe care il ai. Un exemplu de afirmatie ar fi: „ Materializez acum mediul de munca perfect, cu oameni cu care rezonez, in care imi folosesc aptitudinile creatoare si in care castig suficient de multi bani pentru a-mi acoperi cu usurinta cheltuielile.” Aceasta afirmatia ar putea duce la un serviciu nou, sau ai putea constata ca situatia ta actuala se schimba, astfel ca nevoile si dorintele tale sa iti fie satisfacute. (Vezi „detasarea de rezultatul final” din „Principiile materializarii.”) 

  • Poti materializa ceva legat de o relatie, insa ai grija sa lucrezi doar asupra vietii tale – nu incerca sa schimbi alta persoana sau sa-i afectezi viata. De pilda, ai putea spune: „Materializez pace si iubire in relatia mea cu Ion/Sara” si imagineaza-ti o legatura de iubire intre voi doi – dar nu „Materializez ca Ion/ Sara sa vina acasa mai devreme si sa fie mai dragut cu mine!”
     
  • Poti atrage un nou partener, folosind afirmatia: „Imi materializez partenerul perfect de suflet, care vine la mine la timpul potrivit, pentru expresia cea mai inalta a caii de Lumina a amandorura.”  Vizualizeaza o persoana abstracta, in „forma de Lumina”, care vine si se aseaza in fata ta, iar intre toate chakrele voastre, Lumina circula in armonie perfecta! Simte-te fericit ACUM, ca el/ea e in drum spre tine, decat sa crezi ca vei fi fericit doar atunci cand vei intalni acea persoana.

  • La sfarsitul unora dintre afirmatiile tale, ai putea dori sa adaugi „pentru binele meu cel mai inalt si pentru binele cel mai inalt al tuturor”  - pentru ca nu stii mereu ce este intr-adevar bun pentru binele tau cel mai inalt, ACUM!
  • SURSA : Ana Nicolai

    Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare
    Reconnection and Reconnective Healing Practitioner
    www.TheReconnection.com

    Tel:  + 40 (0) 727 02 10 77 begin_of_the_skype_highlighting              + 40 (0) 727 02 10 77      end_of_the_skype_highlighting;
            + 40 (0) 744 488 527
    begin_of_the_skype_highlighting              + 40 (0) 744 488 527      end_of_the_skype_highlighting
    ;
             +40 (0) 368 / 00 24 38
AZI SA INTAMPLAT ( si azi )  CEVA CIUDAT CU ACEASTA POSTARE  AM PUS-O PE BLOG DE DOUA ORI SI APAREA DOAR TITLUL PE PAGINA DE BLOG , NU STIU DACA ESTE DIN CAUZA BLOGGER-ULUI CARE IN ULTIMUL TIMP FACE FITZE SAU IN TEXTUL ORIGINAL EXISTA CEVA CARE IMPIEDICA APARITIA  AM INCERCAT SA-L  PUN PARTIAL   SI ASA A APARUT POSTAREA PE PAGINA ! MAINE AM SA INCERC IARASI CU TEXTUL INTREG !
SCUZE CITITORILOR MEI !
CRISTINA.

2 comentarii:

  1. dar, daca adaugi la toate acestea si anumite simboluri din karuna, pe foaie si le transformi in proiecte? ce iese? minunat nu?

    RăspundețiȘtergere